praznični čas…prelepi čas
Nekaj časa nazaj je bilo na forumu Starši staršem na to temo povedano veliko zanimivega in ustvarjalnega. Poišči v iskalniku, mislim da je pod Ideje za bož.-nov. darila. Lahko pa kupiš tudi kakšno revijo, kjer je veliko nasvetov za tovrstna darilca, ki jih sam izdelaš (Unikat, Atelje, Lena Special, Verena kreativ, božična izdaja Jane, pa še veliko podobnih je). Upam, da boš našla kaj primernega. Lep večer in veliko ustvarjalnih užitkov.
Te revije dobiš v trafikah in raznih trgovinicah kjer prodajajo material za ustvarjanje. Res je, da ponavadi “vidimo” le Unikat in Atelje, za tuje revije moramo pa imeti že srečo. Jaz kar večkrat malo pobrskam. Sem se pa že večkrat v katero vnaprej zagledala, ko sem videla reklamo zanjo v kakšni drugi reviji, potem je pa nikjer nisem mogla najti. No, pa mi je prodajalka razložila, da kar pač pošljejo pošljejo in da vsega itak ne uvozijo. Je pa kar se tujih revij tiče veliko boljša izbira v Avstriji. Sem pa ravno danes gledala revijo Rože in vrt, v kateri je tudi kar nekaj lepih prazničnih idej. Skratka: malo pokukaj na okoli, pa veliko sreče in ustvarjalnih užitkov ti želim.