Najdi forum

Pravi, da sem "gnoj"

Dober dan,

Prijateljujeva dobri dve leti, občasno druženje, klepet, spolnost. Včasih skupaj preživiva vikend, občasno krajši izlet. Kuham, včasih kuhava tudi skupaj, ker mu moje kuhanje ni všeč, pelje me tudi ven, na kosilo ali pizzo zvečer.

Prvič sva skupaj preživela krajši dopust. Rezerviral ga je on in tudi plačal prve dni. Ko sva ga podaljšala za dan, sem to noč želela kriti jaz in se je s tem strinjal. Na dan odhoda in plačila je na recepciji zasmehljivo rekel, da ga bom lahko nekam pelljala tudi jaz (to je plačala zadnjo noč). Šlo mi je na jok, ker zaslužim veliko manj kot on in mi je ena noč v hotelu pomenila nekaj dni počitnic manj v meni primernih nastanitvah. Plačala sem z veseljem, a sem po tej pripombi prosila, če mi ne gleda pod prste, ko plačujem.
Ko sva prišla iz hotela, je začel vpiti, naj ga ne ponizujem … kar drži na nek način. A bila sem žalostna, ker počitnice v hotelu zame niso samoumevne in ker je bil moj del plačan iz veselja.

Potem me je začel zmerjati, da sem gnoj … umaknila sem se …

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Spoštovani,

ker niste zastavili vprašanja, sem le odobril vaš zapis. Če želite, lahko seveda vprašanje še vedno postavite in bom odgovoril.

Lep pozdrav,
Uroš Drčić

*** mag. Uroš Drčić, transakcijski analitik - psihoterapevt *** m: 031 336 452 *** e: uros@revitacenter.si url: revitacenter.si

kdorkoli, ki zensko poklice gnoj, ali katera koli ponizevalna imena, ne more biti uredu clovek. Sporeces se lahko tudi brez zaljitev. To je za mene rdec alarm.

Samo sebe postavljaš v podrejen položaj in potem vidva oba mislita, da te lahko ponižuje. V trenutku, ko se je on počutil ponižanega, je udaril po tebi. Ne dovoli si tega. Tvoj zaslužek ne definira tebe kot človeka.
Jaz s takim človekom ne bi obdržala stikov, ker te – enostavno povedano – ne spoštuje. Si pa tudi ti naredila kako napako.

Za v prihodnje: pravična delitev. Ko gresta jest ven, enkrat plačaš ti, drugič on. Če predlaga drag dopust v hotelu, že v štartu povej, da si tega enostavno ne moreš privoščit, in predlagaj cenejšo varianto. Na izletih plačaj bencin, medtem ko on plača kosilo. Ti plačaj vstopnino, on tortico, sladoled. Ne daj mu občutka, da te je kupil. Tako se gradi vzajemno spoštovanje.

Ne vem, kaj pričakuješ od tipa, ki te izkoristi za občasen sex po hotelih – spoštovanje? Staneš ga manj kot prostitutka in še zvesta si mu in še žaljivke prenašaš. In to za nekaj luxuza. Verjetno tudi nisi edina.

Da te 2 leti izkorišča za zastonj prostitutko te pa ne moti?

Taksen moški te ni vreden da ga prenašaš. Stran od njega. Čimprej.

Dve leti sta posteljna prijatelja, pa te že zmerja? Pa niti ne živita skupaj?
Teraj punca to “govno”, pa nima veze koliko je dober v besedičenje, pa nima veze kako vrhunski je v postelji.
Začne se z zmerljivkami, ko boš popustila, pa se začela opravičevati, pa bodo kmalu začele letet tudi klofute. Verjemi… Bila sem tam, doživela sem to. Bila naivna in nasedala njegovim sladkim besedam in opravičilom.
Ni vreden! Da te že zdaj ne spoštuje, ko bi zaljubljenost morala biti na vrhuncu, potem te ne bo nikoli!

Lepo je pokazal, kdo je, ne odlasaj s takojsnjo prekinitvijo zveze. Noga in ‘block’ takoj.

Samo to bom rekla – stran od takšnih. Vedno je z leti samo še slabše, tudi udarci lahko pridejo.
(iz izkušenj).

Zvestoba je vrlina ki je vredna dosti zato si avtotrica ne zasluzi takega vedenja.

Brcni ga nekam v tri krasne. On bi zastonj seksal in te še poniževal. A sploh ima drugače čas zate?
A je zmeraj posredi seks?
A te skriva pred drugimi?
Jaz se ne bi s takim ukvarjala. Samo zapravljanje časa.

Upam da si se umaknila za vedno. Vedi da na svetu obstajajo super moški ne samo taki kot je tale tvoj prijatelj. Cimdlje stran od njega zbeži.

Punca draga upam ,da si zgodbo s tem neotesancem končala. V tvoje dobro ti želim ,da se ga na daleč izogneš. Ti si moraš bodočega partnerja ali celo očeta svojih otrok predstavljati čez 10,15 let in če si ziher ,da je to to ok drugače zbeži STRAN. Ta te ni vreden. Imej toliko samospoštovanja. Srečno Boštjan

Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev
Objava čaka odobritev

New Report

Close