Najdi forum

Pozor…umetniške duše z gorenjske…

Živjo!
Naslov je morda malce nenavaden, ampak nič ne de 🙂
Ker mi je pri mojih 29 letih že kar malo prekipelo….ker današnja družba komaj še kdaj ustvari sedež zame…in ker se preprosto ne morem zadovoljiti z vsakdanjimi temami pogovorov, sem se odločila, da pišem tukaj, če se morda kje skriva kakšna podobna osamljena dušica za kak pogovor, novo spoznanje, ipd.
Torej…sama sem sicer v zvezi, živim dokaj povprečno življenje, ampak pogrešam nekaj več v smislu socialnih stikov. Rada imam dolge pogovore, sprehode po mestu, iščem ljubitelje živali in ljudi,ki veliko govorijo in predvsem brez predsodkov govorijo o čemerkoli. Odprti in spontani. Ljudi s smislom za humor, ljubitelje sarkazma, umetnosti, zvezd, vesolja, narave, traparij in otroške norčavosti. Take,ki radi kaj ustvarjajo, večne sanjače in ljubitelje psihologije ter dobrih filmov. Ljudi z globino in zanimivimi življenjskimi zgodbami.

Če se morda najdeš v tem opisu, bom vesela, če pustiš svoj kontakt 🙂 V svetu, v katerem smo, je internet včasih tudi prednost in nam lahko pomaga na življenjsko pot pripeljati posebne ljudi. Zakaj pa ne 🙂

Lp
M

Živjo!

Lahko mi pišeš na: [email protected]

Imam 29 let in sem z Gorenjske.

Lp

evo ti dam mail [email protected]

New Report

Close