Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Poznate vadbe podobne jillian michaels, predlagajte prosim

Poznate vadbe podobne jillian michaels, predlagajte prosim

Torej, dolgo ze delam vaje z jillian michaels, mi zelo ustreza tak tip vadbe, kjer se izmenjujejo vaje z utezmi, lasnomtezo,kardio…, pa da traja tam do 45 minut. Snela sem si tudi nje body revolution, odlicno delo,. vendar bi rada malo zamenjala, nendar nikakor ne dobim tako vadbo na yt, pa da bi potem magari narocila ali pa snela z nekod. Insanity in t25 kot razumem je le kardio? Priblizek je denise austin, a je premalo intenzivna ali pa traja predolgo. Je body beast primeren? Havala za predloge

Men je dokaj simpatična vadba 21 day fix…traja 30 min in imaš tudi predlagan koledar vadbe…lahko delaš z utežmi ali brez oz s težjimi utežmi za večjo obremenitev So take enostavne vadbe, a dokaj učinkovite, ni pa preveč kardia. Potegneš si jo lahko iz neta. Sicer je point tega procesa preoblikovanja postave prehrana (tako kot pri vseh), ampak jaz delam samo vaje 🙂

New Report

Close