Najdi forum

Zdravo-srednjeletovci!
Sem v srednjih tridestih letih, pa ne poznam nič o kakšnih drogah oziroma poživilih!
No naprimer: Celo noč se zabava in pleše, tam po tretji uri zjutraj se končno človek umiri in pripravi z ženo (ali ljubico) za tisto najlepše pa ga uniči utrujenost-zmatran za zaspat. Kaj v tem primeru vzeti, pojesti ali spiti. Je morda že dovolj Red bull? Kaj kakšne tabletke ekstazi. Tolko se piše o njih-kje jih dobit. Včasih me res prime, da bi se smejal tako brez zveze tako kot včasih, da bi se odklopil.
Moram povedati, da še kave ne pijem redno, tako vsak drugi dan eno.
Ima že kdo izkušnje z modro tabletko za moške-kje bi to dobil.
Ma total sem alfabet, vse kar vem je alkohol, ki pa je ubitačan. Ga ne prenašam, mi gre na bruhanje.
Poznate mogoče kakšne domače zvarke za boljše počutje, dodatno energijo. Kaj vi uporabite, česa se poslužite, samo ne govort o dobri volji-tudi ta mora od nekje priti.
Da ne bo to zvenelo kot poziv na drogiranje-sovražim ljudi, ki ne zmorejo skozi vsakdan brez tega. Ampak tako enkrat na leto ali pa enkrat v življenju bi pa poskusil-se odklopu.Noooooooooro sem zadet!
Pozdrav!

Sinjeoki priklopi se na nas bikce..bos vidu..kak se bos smejal inu norel..
Kake pozivila..kaksni zvarki..prid k nam!

Ma klinc pa eksi pa tablete, pa red bull. Ti samo pridi v Ljubljano, tam okrog štrih, petih, ko je največ prometa na ulicah. Parkrat se sprehodi skozi križišče, pa globoko dihaj. Ti povem – zadet boš še tri dni skupej. In to zastonj.

Priporočam ti dobro mešanico kamilice-kava.Enkraatno delovanje.Kamilice naj bodo sladkane, v kavo pa daj malo limone.Vzemi samo tri žličke dnevno sicer….
V glavnem pa verjemi tudi Miškulinu.Ljubljana ob 4.popoldne-center mesta.
Maligani v tvoji glavi bodo podivjali v 3/4.taktu.
Živjo

Hvala za nasvete, čeprav sem pričakoval malo bolj konkretne. To s kamilico bom probal in to čez vikend.
Pozdrav!

pozdravljen Sinjeoki.

Moram priznati, da tvojega pisma ne razumem prav dobro. Kako misliš celo noč se zabava in pleše ob treh pa v posteljo? Do kdaj pa traja pri tebi celo noč?
Jaz kadar plešem celo noč traja tja do 7 ure zjutraj ali pa do 9.ure. potem pa grem včasih še na after in plešem še malo. Vendar za tak maraton vzamem extasy. Če pa grem seksat in mi ne stopi pa vzamem viagro. Sem že probal in je res učinkovito. Jo dobiš pri zdravniku na recept. Če pa si samo zaspan pa spij kakšno močno kavo. Če je nisi vajen toliko bolje, bo bolj prijelo. Če pa bi se rad kar brezveze smejal, pa v dobri družbi skadite kakšno dobro domačo travo.
Sporoči za kaj si se odločil in kako je delovalo?
LP

Hai,saj ravno v tem je point, da ne vem ne kje dobit ne kje vzet. Dobra domača trav???????. K doktorju naj hodim po viagaro? Se mi bo smejal, moški sredi tridesetih na viagari, kaj mi bo ostalo potem za pedeseta; se da to kje drugje staknt? Pa vse te opojne subsatnce, katere si že probal-se mi ne sanja kako delujejo. Sem amater. Ampak vidim, da bi se včasih moral mal dvignit na nivo-zato pa sprašujem. A ja, tisto-celo noč plesat, poj pa ob treh v posteljo z žensko. Sem si hotel vzet čas za žensko. Sej je blo lepo, ampak probal sem že kaj bolj doživetega (ko sem bil spočit). To me žuli.
Pozdrav in hvala za nasvet (ej nisem noben špijun ki bi iskal dilerje tu, da se ne boš ustrašil)

Saj me ne skrbi da iščeš dilerje.In tudi če jih, mene ne boš našel med njimi. Lahko pa vprašaš kakšnega srednješolca kje dobit drogo. Če boš dobro plačal ti jo bo vsak zrihtal. Ti pa odsvetujem uporabo ker škodi zdravju. Tudi če imaš premalo kondicije ti ne morem kaj veliko pomagati. Lako začneš z športom pa se bo nivo kondicije dvignil. To pa ti priporočam. Saj sam najbolje veš kaj je zate najbolje. Samo potruditi se je treba.
Pozdrav

New Report

Close