Najdi forum

POZITIVEN THT

Zanima me katera je imela podoben izvid in kako je bilo po AC jaz imam namreč tveganost 1:70 kajti v četrtek imam AC pa me zanima če to boli in kako dolgo traja,prosim za odgovor kakšna je lahko možnosz da imam otroka z DS

izkušnje so gotovo zelo različne, vem pa da večine posebej ne boli. Za hip zapeče pri prehodu igle. Poseg je zelo kratek.
Srečno!

Jaz sem imela AC prejšnji četrtek v LJ porodnišnici. Najbolj mučno mi je bilo čakanje na poseg. Naročena sem bila ob 8.15, posege pa so začeli opravljeti šele ob kakšnih 10.00, ko je prišla zdravnica. Bilo nas je pet. To je bil najbol mučen del zame. Potem je šlo vse kot po tekočem traku. Poseg je trajal največ 10 min, malce zaboli, ko predre maternico, drugače pa je kar šlo. Po posegu greš do kosila počivat v posteljo, potem te nahranijo in greš domov. Pred odpustom smo dobile navodila kako reagirati, če bi prišlo do kakih zapletov. Jaz sem po navodilih sestre strogo preležale vse do nedelje in v ponedeljek že sla v službo. Vse je bilo OK, sedaj pa čaaaaaaakam in to je najhuje. NS sem imela 1:162. Upam, da sem bila dovolj izčrpna, držim pesti za dobre izvide.

Lp, Brigita

New Report

Close