pozitiven test za kandido
Zdravo!
Danes zjutraj sem naredila test (pljunek v kozarec vode) in so bile vzdolž vode same nitke :-(( To me je zelo zaskrbelo, še bolj pa me skrbi, da na to nisem že prej pomislila, ker imam težave z napihnjenostjo že 3 leta. Vmes sem zanosila in rodila in v tem času je bilo bolje, zdaj ko pa je sin star že 10 mesecev, zgledam kot bi bila spet noseča vsaj 5 mesecev, ker me kar razpihuje. Karkoli pojem sem napihnjena, ko se nazajtrkujem sem utrujena, vedno sem utrujena. Včperaj sem v oddaji Dobro jutro poslišala ga. Sonjo, ki je povedala, da je napihnjenost in nenehtna utrujenost znak kandide in seveda pozitiven test.
Nekaj mi povejte. Imam željo shujšati, ker imam kar nekaj odvečnih kg in jutri sem dogovorjena z enim trenerjem, ki mi bo sestavil jedilnik in pripravil program vadbe in me spremljal en mesec ali se vam zdi pametno, da mu omenim ta test za kandido in ga kaj povprašam kaj misli o tem? Verjetno bi mi on potem še za kandido posebej prilagodil jedilnik?
Ne poznam človeka, ki bi v zadnjih 5 letih naredil ta tako zvani test za kandido in bi ne bil pozitiven, tko da jaz osebno dam na to toliko kot na razne horoskope in numerološke fore – nič. Dieta, če bo pametno sestavljena, ti škodila ne bo, znanosti na to tema pa osebno ne bi delala.