Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Pozdravljene vse nosečke

Pozdravljene vse nosečke

Še jaz:
Stara 29 let, noseča drugič v 17 5/7 tednu. Počutje veliko boljše. Prvorojenka stara tri leta. Za spol ne bova spraševala ker nama je vseeno.
Lep pozdrav vsem in čim manj nosečniških “težav”.
Nataša

Sva blizu – jaz sem z Vrhnike. Si se mi kar zasmilila, ko sem prebrala, da še delaš, ker si jaz ne znam predstavljati, da bi morala vsak dan odpraviti v službo. Sem že nekaj časa na bolniški.

deja.
Sva pa res kar blizu. Boš rodila v Lj? jaz bom – in če naju otročka ne bosta prehitela se mogoče srečava…bova šle na kavico 🙂
Če bi bilo po moje, bi jaz bila na bolniški od dneva, ko sem zvedla, da sem noseča – na žalost pa ne gre. Oba sva študenta in če grem na bolniško / neham delat, tudi denarja ni, tega si pa dobesedno ne moreva privoščit.
Sej v službi so punce ful prijazne in me ful šparajo – tako da niti nimam preveč za delat ampak po 8 urah sedenja za računalnikom sem tako zelo izmučena da se mi kar blede v glavi…no tko, pa sm še jaz mal pojokala…

Pa lep dan še naprej

Še ena. Drugič noseča v 31 tednu. Doma imamo triletnega lumpa in tudi zdaj pričakujemo fantka. Uf, to so problemi z imenom. Počutim se super. Trenutno sem polna energije. Še v življenju nisem tolko pekla in kuhala in pospravljala in …. na sploh bila aktivna. Hja, me je tudi prvič to držalo. Pripravljali še nismo nič. Resnično imam krasne stvari od prvič tako, da nekih velikih potreb po nakupih ni.

Pozdrav,
Miša P.

Še dodatek. Stara sem 29 let, srečno poročena 3 1/2 leta.

Miša P.

Čestitam vsem nosečnicam!!
Jaz sem že pri koncu moje prve nosečnosti, odštevam dneve. Še 10 dni, pa bo.
Komaj čakam.
Želim vam lepo nosečnost!

Pozdravček, ani

Oh, a sem zamudila? Upam, da ne. Sem tamala pri naši prejšnji družini, zdaj že več kot tri leta poročena z enim super možem, sva v 34. tednu nosečnosti. Otrok (za spol veva samo midva, hihi) pa se bo rodil en mesec pred mojim 30. rojstnim dnevom. Sicer sem drugič noseča, ker je prvič trajalo samo 8 tednov, zdaj pa že toliko časa vztrajamo, da ločim koleno od komolca, ki me žgečka z notranje strani trebuha.
Mogoče se s katero vidimo v porodnišnici!

Živjo!
Mislim, da sva nekje na istem. Tud jest sem poročena na sveže, noseča 27 tednov(moja druga nosečnost).

V 27-em letu nosim prvega dojenčka. Še šest tednov…
Poročena sem 4 leta in pol , na bolniški že od 14. maja , drugače pa do sedaj sploh nisem imela nobenih nosečniških težav.
Zaenkrat sva otroške stvari samo ogledovala , nisva upala še nič kupiti.
Rodila bom v Jeseniški porodnišnici z EA.
Trebušček se mi pa ne zdi prav velik , zato me še skoraj nič ne ovira, zato pa dojenček razgraja po cele dneve.

Čim lepše preostale tedne vsem! Tyana

Tudi jaz ti iskreno čestitam za malega Nejčka.

Pridna bodita in veliko sreče.

Pa še jaz. Sem v 12. tednu nosečnosti, doma imamo še enega 20-mesečnika. Zaradi krvavitev sem zdaj na bolniški, pa upam, da bom šla lahko čimprej spet v službo. Mogoče bo katera rekla, da sem nora, ampak meni doma bit ni tako fajn.. Samo o neumnostih razmišljam, buljim v TV (sicer po moje kvalitetne oddaje, a vseeno) in se izogibam tašče, ki je čisto prevzela miselnost žajfastih mehiških nadaljevank, ki jih bulji 12 h/dan.

Se pa sicer že zelo veselim.

Lp, L.

TaNova pozdravljena!

Čestitke k Nejčku :))).

Medve seva enako noseči, tako da lahko skupaj pričakujeva.

Sicer jaz začnem z materinsko šolo šele drug mesec. Upam da mi ni pozno.

Za dojenčka pa nimam še nič pripravljeno. Bom morala začeti delati tudi na tem.

Lep pozdravček in velikooooooo sreče.

hvala za čestitke…tudi jaz čestitam tebi…

Mogoče se pa srečamo v porodnišnici…nikdar se ne ve.
Tudi midva sva nameravala z materinsko šolo začeti novembra, pa je moja G rahlo panična, pa sva šla že prej. Ni ti pozno – nič ne skrbi.
Jst sm pa mislila, da sm edina, ki nimam še nič pripravljeno…tudi kupovala nisva še nič. Nekaj stvari sva dobila, to je pa to. Počasi pa bo že…nameravam pa novembra iti malo po štacuncah.

Lep pozdravček tudi tebi (pa pobožaj svojo pikico…)

LP TaNova in Nejčk

Pa bom še jaz pristavila svoj piskrček.
Stara sem 33 let, drugič noseča dobrih 9 tednov. Prva nosečnost je potekala normalno razen poroda. Doma imam zelo živahnega in navihanega 5 letnika. Naša mala družinica že nestrpno pričakuje novega člana, rok pa imam šele konec meseca maja 2004.

Srečno in čim bolj brezskrbno nosečnost želim vsem bodočim mamicam.
Na tem forumu se bomo po moje še kar krepko družili.

lp Maja

Lep pozdrav !

Cao!

Se ena tule. Drugic,30 let, 18 tednov. Prvorojenka stara 4 leta. Ne vemo se kaj bo, morda jutri vprasam. Mi je pa se kar vseeno. K sreci tudi mozu, prvic je namrec vso nosecnost tezil, da on bi pa puncko (kot da imamo me kaj pri tem, mislim da moski doloca spol!!!). Na zacetku je bilo malo kriticno, krvavitev pa dabroston itd. zdaj pa upam vse ok. Me je kar malo strah pregleda jutri, ker otrocka bolj malo cutim.
Se kaksna marcevka? Morda pa se vidimo v porodnisnici.

Lp Naja

He he he, sem jo pobožala.

No, si me že malček potolažila glede nabave. Ampak meni se res zdi, da imam še veliko časa.

Glede birokracije si že kaj urejala ali še boš???

LP

hojla…
Birokracijo pa začenjam urejat novembra…sicer nimam veliko…
Na CSD za paket (porodniške nimam…v bistvu nič nimam), tako da sploh nimam veliko za urejat – vsaj nekaj. pa ti? si že kej urejala?
Kaj pa s pomočjo od CSD-ja boš vzela paket ali denar? Midva bova kar denar vzela – bova raje sama nakupila kar rabiva.
Joj, meni se pa zdi da gre čas tako hitro, da me dostikrat panika zagrabi – pikec je že tako velik, jaz pa še nič nimam…pol me pa mož pomiri, da je do januarja še nekaj časa…on že ve…

LP in javi se še kaj

Jaz bom vzela kar paket A.

Drugače moram pa urediti vse (od porodniškega dopusta, porodniške plače, in ne vem kaj še vse,……).

To s tvojim možekom se pa kar strinjam. Sam ne paničarit da ni še časa! Jaz si ga kar še nekako hočem naredit, pa veeeeeeem da ga ni več toliko.

Strah me je, sedaj se nama bo vse spremenilo TaNova. Kaj praviš??? Si pripravljena? Jaz sicer vem da sem, ampak se tok bojim, kaj če ne bom vsemu kos, pa kako bom vse vedela narediti, itd….??

In ti, se sprašuješ kaj takega kot jaz? Ali si glede teh reči sploh ne delaš težav?

LP

Sanja, po mojem si vse delamo take skrbi… A bo vse v redu, a bo zneslo finančno, a bom znala prav poskrbet za otročka, a bo zdrav…sej veš.
pol pa pogledaš poročila in te kar stisne v kakšen svet boš pripeljala otročka…Če sem pa pripravljena pa ne vem…mislim da, včasih se pa tako ustrašim.

Ampak potem te pa mali mal pobrca, pa veš, da boš zanj naredila VSE kar je v tvojih močeh in da ga boš imela najraje na celem svetu…in to je to. 🙂

Sej moj možek ima dostikrat prav, sam mu nočem prevečkrat priznat tega…da se ne bo razvadil 🙂 he he he

pa lep pozdravček

PS:če hočeš mi lahko pišeš na privat mail…da ne bova tukaj zasedle celga foruma

[email protected]

Hvala za e-mail.

Ti se oglasim, ……

LP in lep dan še naprej

New Report

Close