Pozdrav moderatorjem in forumu na pot
Spoštovani,
vedno, kadar odpiramo forum, ki bo na voljo ljudem, ki so bolni, v stiski ali kako drugače ranjeni, me to razžalosti, ker vidim, kako malo je potrebno, pa se srečen, zdrav človek znajde na drugi strani, ko potrebuje pomoč, ko je odvisen od drugih in ko je na delu tudi višja sila, na katero ne moremo vedno vplivati.
Rak debelega črevesa je bolezen, ki s seboj prinese marsikatero spremembo, odpre dilemo, zahteva odgovore in pričakuje vzpodbudo, toplo besedo in vzklike poguma.
V tem duhu odpiramo forum Rak debelega črevesa in danke. Forum namenjen bolnikom, svojcem in strokovnjakom, da izmenjajo izkušnje. Predvsem pa je to forum, ki nosi upanje, rešitve, nasvete, vzpodbudne besede in bo pokazal kako lažje živeti z okoliščinami, v katerih smo se znašli ali kako jih preprečiti, če še vedno imamo čas za to.
Dobrodošli člani Združenja Europacolon Slovenije,
ki bodo skrbeli, da bo forum živahen, ažuren in strokoven.
Vsako vaše vprašanje bodo posredovali strokovnjakom oddelka na Onkološkem Inštitutu, ki vam jih bomo tudi še predstavili.
Za začetek …
Spoštovana Lidija Vidmar Andrejašič,
Dobrodošli v ekipi strokovnjakov in sodelavcev Med.Over.Net.
Vabljeni, da poveste nekaj o sebi in vaši organizaciji.
Hvala, da smo postali sestavni del vaših prizadevanj za bolnike. Verjamem, da skupaj lahko naredimo več.
Dragi prijatelji!
Prisrčno pozdravljeni na novem forumu o raku debelega črevesa in danke.
Moje ime je Lidija Vidmar Andrejašič in bom po svojih najboljših močeh moderirala naš novi forum.
Sama se s to vrsto raka bojujem že polnih pet let. V tem času sem si nabrala že nekaj znanja o bolezni predvsem pa izkušenj o tem, kako se soočiti z boleznijo, kako živeti, kaj narediti, da čim bolje ostaneš v kondiciji za borbo in še marsikaj.
S svojimi izkušnjami vam bom poizkušala pomagati. Pričakujem, da si bomo lahko izmenjali marsikateri koristen nasvet.
Lahko boste povprašali vse, kar vas bo zanimalo o bolezni, saj nam bo v pomoč za odgovore ekipa zdravnikov Onkološkega inštituta v Ljubljani.
Torej- vključite se čimprej!!!!!
Pozdrav Lidija
Lidija,
dobrodošla v klubu moderatorjev!
Forumu in uporabikom želim veliko dobrih debat, informacij in dobre volje!
Kristina Modic