Najdi forum

Koliko časa traja, da vrne Durs plačano cestnino? Na AMZS sem plačala cestnino, oddala vlogo za vračilo, dobila, da je odobreno, ampak denarja pa kar nikjer po mesecu in pol? Koliko časa ponavadi čakate?

Tincci,

upam, da se bo oglasila Mateja, ki ima s tem nekaj več izkušenj.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Tudi mi smo čakali na povračilo kar mesec in pol, če ne celo malo več. Zelo so počasni pri vračanju.

LP

M.

Gospa Mateja sem vam pisala na email,upam,da mi lahko pomagate,ker ne vem izpolnit obrazca 🙁

Gospa Petra se mogoče lahko obrnem tudi na vas?

Travel,

mislim, da vam bo v tej smeri bolj znala pomagati Mateja, Sicer pa se lahko obnete tudi name.

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

45 dni imajo časa za vrnit, sem klicala na Ministrstvo za promet.
(še čakamo, haha)

Se opravičujem, ker ste me potrebovale, mene pa ni od nikjer. Malo problemov z računalnikom, malo odsotna.

Glede že plačanega in vrnjenega denarja nimam izkušenj.

No, na srečo vam je pa tincci že odgovorila.

V kolikor pa še vedno katera rabi obrazec je pri meni naj mi piše ZS ali direktno na mail, ker sem zadnje čase bolj malo na forumu.

Naši SRČKI so pravi "borci" dajejo nam zgled, kako se boriti za življenje! Lep pozdrav, Mateja

New Report

Close