Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Povišani levkociti

Povišani levkociti

Pozdravljeni,

10 mesečna hčerka je imela februarja povišane levkocite v krvi, 20, potem kak teden kasneje okoli 18 in naslednjič je bilo ok. Čudno je bilo, ker ni bila nič bolna, ni imela driske, vročine, ničesar. Sedaj pa je dala za kontrolo spet kri in levkociti so speet povišani, tokrat 28. Kar je menda kar veliko. Napotnico imam zelo hitro za pediatrično kliniko, odd hematologije. Ker so zdaj prazniki, vprašanje, kdaj bova na vrsti, naročila sem jo elektronsko, po pošti dobim datum pregleda.
Zanima me še vaše mnenje,kaj je narobe. Pediatrinja ne ve, zato je tudi dala naprej. Mene pa skrbi… mala deluje popolnoma zdrava, je pravi živček, nima obstanka, ne vidim, da bi bilo kaj čudnega… me mora skrbeti? Je lahko kaj hujšega?

Hvala za odgovor

Ali vas mora skrbeti ali ne, vam ne morem pojasniti.
Tudi vzroka povišanih levkocitov vam ne morem kar natresti, ne da bi otroka videla, poznala njegovo zgodovino bolezni in rzavoja, opravila preiskave za iskanje vnetja, ipd.
Vsekakor nivo levkocitov trenutno ni v zaskrbljujočem območju, je pa dobro, da otroka pregleda hematolog.

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close