Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! povejte kaj ste dobili

povejte kaj ste dobili

Upam da je na forumu kaj abrahamov oz. abrahamovk, ki so že slavili, zato prosim da nam zaupajo kaj so dobili za darilo, da se bomo mi ki bomo komaj šli na to slavje lažje odločili kaj podariti.

Abrahamovke in abrahami poročajte. Hvala. lp vera

Ojla!

Jaz sem še deleč od Abrahama, lahko pa povem, kaj so dobili moji bližnji:

– oči: ura+terometer+higrometer vse v enem kosu (na lesenem podstavku za na steno)
– teta: gojzarji + trenerka (rada hodi okrog), ročna ura
– tast: kolo, slika
– sodelavec: stojalo oz držalo za rezanje pršuta s pršutom vred, slika

Pri nas pa:
tast: GSM, fotoapartat, ležalnik stol za v dnevno sobo (premično naslonjalo, dodatek za noge gor), za ostalo sem pa pozabila – je že nekaj časa od tega
tašča: gorsko kolo, masažno kad za stopala (daljinec, gretje, vrtinci, mehurčki, masaža, infra rdeča lučka), smuči in pancarji, slika (od sorodnika, ki je slikar).

Lep pozdrav ********************************************** Če želite, da bi bili vaši otroci bistri jim pripovedujte pravljice. Če želite, da bi bili še bistrejši, jim pripovedujte še več pravljic. Albert Einstein

Polet z balonom, brivni aparat, gledališki predstavi-komediji

Moj mož je pred letom dni srečal Abrahama in dobil:

lepo zapestno uro, darilni bon za nakup sedežne garniture, pleten koš iz naravnega materiala notri pa bokal s kupicami (za šest oseb), vse ročno delo, pršut ter tri steklenice vina (vse izjemna znamka, seveda po njegovem okusu), poštni nabiralnik (z imeni dariteljev ter namenom daritve) v katerem je bila tudi steklenica arhivskega vina, nato pa še bonboniero z darilnimi boni za izbor darila po lastni želji v veliki trgovski hiši ter osebno torbico od Samsonite z denarnico in začetno Evropsko valuto – nekaj Euri, to pa bolj za šalo.

New Report

Close