Stara sem 22 let in razmišljam o operaciji prsi.
Moja košarica je 75 C, moj dekolte je soliden. Želela bi si malce več polnosti na osrednjem delu (med dojkama), zato tudi razmišljam o operaciji.
*S kakšno metodo bi mi vstavili implatante, s tem da nimam tako majhne košarice že zdaj?
*Ali je možno, da se vsadek kakorkoli premakne?
*Kakšne so omejitve za fizične napore? jaz obožujem telovadbo in fitness, zato me zanima, če odpadejo kakršnekoli vaje, ki naj ne bi dobrodejno vplivale na vsadke?
*Koliko časa je potrebno ležati po OP in koliko časa, da lahko pričneš z vadbo in fitnesom?
Hvala za odgovore.
Živijo
> *S kakšno metodo bi mi vstavili implatante, s tem da nimam tako
> majhne košarice že zdaj?
V osnovi so možni trije pristopi z rezom pod bradavico , pod prsmi ali v pazduhi vsak ima svoje prednosti in slabosti za prsitop se dogovoriva ob pregledu
>
> *Ali je možno, da se vsadek kakorkoli premakne?
Možno je vrejentost pa je majhna.
>
> *Kakšne so omejitve za fizične napore? jaz obožujem telovadbo
> in fitness, zato me zanima, če odpadejo kakršnekoli vaje, ki
> naj ne bi dobrodejno vplivale na vsadke?
Po koncu orevanja omejitev ni
>
> *Koliko časa je potrebno ležati po OP in koliko časa, da lahko
> pričneš z vadbo in fitnesom?
En dan ležanja mesec do dva do fitnesa.
Lep pozdrav
ALeš
>
>
> Hvala za odgovore.
*MUCA*!
Kirurški posegi so dokaj zahtevni in tvegani. Zato jih ne moremo primerjati z nakupovanjem kruha:-) … kot se mi zdi, da ti počneš… Bodi zadovoljna s tem kar imaš. Sama že kar dolgo berem tele forume, pa še nisem zasledila želje po povečanju prsi pri ženski ki že ima tako veliko košarico… To, da bi rada bolj polno obliko med dojkama, je težko izvedljivo…Sama sem 2 meseca po posegu, pa tudi nista dojki skupaj kot si morda predstavljaš…Za povečanje so kirurgi pravi, če pa želiš stisnit dojke, pa si kupi push-up modrček….Poglej si kako internetno stran, kjer so fotke: PRED/PO … Pa pretehtaj vse dobre in slabe strani, preden se odločiš narediti tako velik korak..
lp
Skalan, se opravičujem, sem bila odsotna ves teden. Zelo ti bom hvaležna, če se mi javiš na [email protected]
Skalan, živjo, že tretjič poskušam poslati sporočilo, pa tudi tokrat ne vem, če mi bo uspelo! Skratka: opravičilo za to, da se nisem javila – ves teden sem bila odsotna. Hvaležna bom, če se mi javiš na: [email protected]
Skalan, prosim te za enake informacije kot DaJa. Moj mail: [email protected]
Hvala ti 100X!
skalan!
Tudi jaz bi te prosila za kaj vec informacij. Mi jih lahko prosim posredujes na [email protected]
Hvala ti ze v naprej 🙂
Lp urša
tudi jaz bi vas rada prosila,da bi katera z manodelila kašne izkušnje in mi svetovala ali odsvetovala kašnega kirurga… moj mail : [email protected] še raje pa widim če mi piše katera na moj msn naslov : [email protected] Prosim za nasvete!