Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija Povečanje prsi -fiziološka raztopina?

Povečanje prsi -fiziološka raztopina?

Mene pa zanima sledeče. Že dalj časa razmišljam o op prsi. Moja košarica je nekje med 75 B (zelo polna) in 75C (normalno). Želela bi si malenkost večjih prsih.
Zanima me, če izvajate operacijo samo s silikonskimi implatanti? na tv sem zadnjič gledala eno strokovno oddajo, kjer so nekemu dekletu naredili pod dojko tanek rez cca 3 cm, in ji vstavili vrečko, ki so jo nato napolnili s fiziološko raztopino. Ali to izvajate tudi pri vas in kakšne so prednosti tega in slabosti?

hvala vam 🙂

Pozdravljeni

seveda vstavlajm tudi vsadke polnjene s fiziološko raztopino.
Prednost vsadkov s fiziološko raztopino je, da jih lahko vstavimo skozi manjši rez ( razlika je 2 do 3 cm, in jih polni9mo ko so že na mestu so tudi nekoliko cenejši od z gelom polnjenih.
Slabost je precej manj naraven občutek kot pri vsadkih polnjenih s silikonom. Predvsem zato se velika večina žensk v Evropi odloča za vsadke s silikonskim gelom, ti tudi bolje držijo obliko in jih lahko izdelujejo v “anatomski” obliki in v različnih čvrstostih.
Obstajajo tudi kombinirani vsadki. v bistvu vsadek v vsadku. srednji del se polni okoli je plašče silikosnekga gela. Tak vsadek lahko postopoma dopolnjujemo in tako lovimo simetrijo dojk. V glavnem jih uporabljamo pri rekonstrukcijah dojk po operacijah zaradi raka. So približno dvkrat dražji od običajnih silikonskih..

lep pozdrav

Aleš

POZDRAVLJENA,

meni je tak vsadek 2krat počil, zato…..((

silikonski ti je počil??? Kje si se operirala?

Pozdravljeni!

Zanima me naslednje: na kakšen način se lahko prijavim za pregled pri vas? Koliko časa je treba čakati na pregled in potem na samo operacijo (povečanje prsi)? In še – koliko stane pri vas sama operacija (povečanje prsi) in ali je morda možno plačevanje po obrokih? Sprašujem, ker že nekaj časa resno razmišljam o operaciji in vi ste mi od vseh kirurgov najljubši.

Hvala že vnaprej

napolnjen s fiziološko raztopino…

a kje?
pri kirurgu ki je zelo popularen…

Pozdravljeni

Hvala za dobro mnenje 🙂

Cena posega skupaj z vsadki se giblje med 3000 in 3500 evrov.
cena pregleda je 50 evrov.
Za pregled se lahko dogovoriva že naslednji teden. Čakalna doba na poseg je do mesec dni oziroma po dogovoru…
Na obroke žal ne lahko pa za poseg vzamete kredit ali plačate s kreditno kartico.
Celoten znesek mora bit poravnan do posega.

Za termin pokličite na01 5400 191 v pon ali tor dopoldna ali v sredo popoldan.

Lep pozdrav

Aleš

Pozdrvljeni!
Omenili ste , da delate te operacije tudi po rekonstrukciji in odstranitvi dojke zaradi raka. Mene nujno zanima, ali to tudi poravna zavarovalnica ali vsaj delno? Koliko bi bilo doplačilo za obe dojki?
V kolikor vi to opravljate le proti poplonemu plačilu me zanima do katerega leta starosti in če ne , koga mi priporočate v LJ oziroma MB bolnici. Za odgovor se zahvaljujem in lep pozdrav!

New Report

Close