potrebujem pomoč
spoštovani
obračam se na vas , ker mi moj dr ne zna pomagati. pred tremi leti so me začele močno boleti noge v mečih do kolena , kar sem pripisovala krčnim žilam.po letu dni , pa so me zjutraj ob vstajanju začele boleti pete, ortoped je rekel ,da z njegove strani in zaradi pošodb gležnjev me pete ne bolijo , sedaj pa je vse skupaj že tako hudo , da mi mora včasih iz postelje pomagati mož , da sploh lahko stojim , pete me bolijo ves čas , bolečina se širi še v meča in podplate .Velikokrat imam tudi krče v podplate .Naj povem , da sem športno aktivna , ker veliko lažje tečem kot hodim , kolesarim in plavam,delam tudi tibetance, tudi v službi ne sedim apak imam aktivno delo .najhuje je ko nekaj časa mirujem sedim ali ležim , potem se res z hudimi bolečinami v petah in nogah spravim pokonci
Stara se 44 let , rodila sem petkrat-če vam to kaj pomaga
Ker tako ne gre več naprej se obračam na vas, kaj pravzaprav mi je storiti
hvala za odgovor
No tole ni kaj dosti povezano z meditacijo, je pa za vas, spoštovana pikapoka, res hud problem, ki sem ga že večkrat srečal. Pisanje o tem bi ne bilo ustrezno za ta forum pa tudi pojasnjevanje bi bilo preveč intimno, zato vas prosim, da mi pišete ne moj naslov ali mi pošljete zasebno sporočilo, da vam bom lahko odgovoril. Problem sploh ni nerešljiv!
spoštovani ,
nisem vešča računalnika , pa mi povejte kam naj vam pošljem zasebno sporočilo, lahko pa vam pošljem na forum moj mail
Kliknite na njegovo ime, kjer ima napisan mail in mu boste lahko poslali zasebno pošto.
primož
Pa na naslov [email protected] tudi lahko.
Forum je zaprt za komentiranje.