Najdi forum

Potrebujem pomoč!!

Živjo!!

Stara sem 21 let. Že nekaj časa me nekaj hudo muči, a do sedaj še nikoli nisem zbrala dovolj poguma, da bi komu to povedala. Ko sem bila stara 7 let se mi je nekaj hudega zgodilo. Nekaj, kar je povezano z moškimi. Ne vem, če veste o čem govorim … sama te besede ne maram izgovoriti, lahko samo povem da se začne na črko P.

Še nikoli nisem z nikomur o ter govorila, sicer pa tudi nisem imela nikogar. Ta dogodek sem nekako potlačila vase, na dan pa je začelo prihajati, ko sem bila stara 14 let, in sicer v obliki sanj. Od takrat naprej ne spim več tako kot je treba. Dolgo časa sem vse skupaj hotela samo pozabit in se delat kot da se ni nič zgodilo. Pa počasi opažam da to sploh ni tako enostavno kot sem si predstavljala. Ta dogodek nekako kraljuje nad mojim življenjem. Vse se vrti samo okoli tega. Neprestano razmišljam o tem. Kaj vse bi lahko naredila … Ne vem zakaj, ampak trenutno je še posebej težko. Nekako ne najdem izhoda, neprestano razmišljam samo o samomoru. No ja … nekajkrat sem to tudi poskušala, pa niti tega ne znam prav naredit. Ne vem na koga naj se obrnem. Nimam prijateljev, niti ne najboljše prijateljice. Neprestano tičim doma in se nikamor ne upam it. Množice ljudi ne prenesem.

Ne vem kaj naj naredim sama s seboj. Najraje bi zaspala in se nikoli več zbudila.

Lep pozdrav!!

Ayleen, žal mi je, da si kot otrok preživela posilstvo. Žal se tega ne da spremeniti. Včasih upamo in se trudimo, da bi vse pozabili, toda vedno znova se nam ob misli na otroštvo vračajo spomini; tudi skozi počutja, nočne more, strahove, stiske….V določenih življenskih trenutkih , ko smo zaradi različnih razlogov še bolj ranljivi, je to še bolj prisotno.
Toda Ayleen, izhod je! Ne v tem, da nehaš živeti, temveč v tem, da začneš živeti! Pri tem potrebuješ majhno oporo! Pokliči nas – 080 28 80!
Veliko še lahko narediš za sebe. Najprej pa -IMEJ SE RADA. Tega si vredna! Ko si bila majhna punčka in se ti je zgodilo posilstvo, si nisi mogla pomagati in nikogar ni bilo, ki bi te zaščitil. Sedaj si lahko in si moraš pomagati in ne dovoliti, da bi nekdo, ki je takrat ubil deklico v tebi, to storil še enkrat!
Če boš zaspala, ne boš nikoli vedela, kako je navkljub vsemu, življenje lahko lepo ! In Ayleen, brez tebe bo tudi za nas vse, ki čitamo tvoje sporočilo, svet drugačen. Vsak od nas ima v njem svoje mesto in vsi te potrebujemo.
Ayleen pokliči!

Res je! Če verjameš ali ne, SO ljudje ki ti želijo pomagati.
Največ pa boš morala storiti sama. Ampak najdi si nekoga,
da ti bo stal ob strani. Najboljše, da se za začetek obrneš
na Društvo proti zlorabljanju, kot ti svetuje ga. Katjuša.
Držim pesti zate! Ne predaj se nikoli!

Ce rabis pogovor ali dobro prijateljico mi lahko pises na email naslov.Z veseljem ti bom odgovorila,stara sem pa 24 let.

Draga Ayleen!

Na svetu smo mnogi, ki bi radi “navihali” tvoje ustnice v iskren nasmeh…
Vem, da boš nekega dne ti na našem mestu…
Preteklosti ne moremo izbrisati, a lahko si stojimo ob strani na poti v neobremenjeno prihodnost.
Trdno se okleni upanja! Tudi meni lahko pišeš, stara sem 25. Tudi moje življenje ni bilo vedno le lep sončen dan… Zato te tudi skušam razumeti in ti ponujam roko prijateljstva, kajti tudi meni je bila ponujena v najtežjih časih, ko sem se sama “blodila v temni noči”.

“Življenje predstavlja večji izziv, kot si ga more človek zamisliti!”
Naj ti bo v užitek!

Pozdravcek,

Sidro (izbrala sem si simbol za upanje :-))

Ayleen vesela sem, da si dobila toliko podpore! Obenem pa tebi in vsem sodelujočim na forumu sporočam, da odhajam na letni dopust. Ponovno se bomo “brali” ali si prisluhnili 30.08.2004. Vsem želim še naprej lepo poletje in skrbite za sebe ! Verjamem pa, da bodo vaše skrbi, pomoči in podpdore, če bo potrebno deležni tudi vsi obiskovalci foruma ! Vem pa, da mi bodo tudi v času dopusta misli kdaj pa kdaj uhajale k vsem vam !
Lep pozdrav, Katja

Pozdravljeni Katja!!

Jaz sem hotla pa samo vprašat, če bi se mogoče lahko še kdaj k Vam oglasla. Zadnjič ste mi rekli, da bi se lahko mogoče še z eno vašo svetovalko srečala … mislim da ste omenili ime Anita … hmmm … nisem prepričana. Pa sem malo razmišljala, da bi probala … če ponudba še vedno velja, seveda. Se dolgo časa nisem nič javila … upam da sploh še veste kdo sem …

pozdravček,

Ayleen

od kod prihajas? javi se mi na [email protected]

bos? LP, Sanja

New Report

Close