Najdi forum

Potni stroški

Sem iz Slovenske Bistrice. Ali sem upravičena do potnih stroških, če hodim na zdravljenje v Ljubljano k travmatologu? Moj zdravnik mi je rekel, da ne, ker mi zavarovalnica krije potne stroške do najbližjega travmatologa, torej do Maribora. Ali je to res.

Imam pa še eno vprašanje glede nezgodnega zavarovanja.
V začetku leta sem nerodno stopila. Nekaj časa me je bolela noga, vendar je bilo s časoma boljše in tako nisem odšla do zdravnika. Od takrat mi je na tej nogi ,na notranji strani stopala zrastla kost, ki “štrli” iz stopala, noga pa me zelo boli. Zato sem se odločila, da obiščem zdravnika. Svetoval mi je, da bo potrebna operacija, da to kost odstranijo, oziroma zmanjšajo. Rekel, mi je tudi, da je lahko posledica tega, da sem nerodno stopila.
Ali sem upravičena do odškodnine ali ne?

Pozdravljeni!
Glede prvega vprašanja nisem čisto prepričan,glede na to,da zdr. zavarovalnice varčujejo pri takšnih storitvah-samo za nekatere pa bi lahko odgovoril pritrdilno.
Iz nezgodnega zavarovanja pa ste upravičeni do odšlodnine ne glede,da se je nezgoda pripetila že pred časom.
Če pa boste naleteli na kakšne težave,pa mi javite.
Lep večer,Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close