Najdi forum

POTENJE-NEPRIJETEN VONJ!

Pozdravljeni!

Imam veliko težavo z neprijetnim vonjem stopal, ker se mi le te nenhno potijo! Ampak gre za res neprijeten vonj, ki se širi od mojih nog! Ne vem več kam se naj obrnem!! Pozna kdo kakšno zadevo, ki bi mi pomagala!!!

HVALA!
LP!

ja gotovo in učinkovito ti bo pomagala kolekcija za noge firme JUST t.j. sol za noge kot kopel, v njo namočiš noge in jih nekaj časa namakaš, omehča ti eventuelno trdo kožo, zmehča nohte, razširi pore. Nato si noge namažeš s kremo pedibon, nato pa jih pošpricaš z antiseptičnim predobon sprejem in rezultat je tu. Svetujem pa ti, da v vseh svojih čevljih (starih, že osmrajenih) le te opereš, kušiš nove vložke in tudi čevlje pošpricaš s sprejem pedibon (stare čevlje). S tem ti garantiram, da se boš lahko sezul kjer koli in noge ti ne bodo več smredele.

lepo pozdrav MICKA.

Tudi jaz sem imel enake težave z potenjem nog in mi je prijateljica svetovala Justov sprey PEDIBON, ki se je odlično obnesel (seveda z ostalo
redno higieno nog in namakanja v kopeli soli iz Mrtvega morja). Poslušaal
sem napotke in težava se je odpravila. Lahko ti priporočim
telefon omenjene gospe 041 807-847, razloži ji težave in ti bo prrimerno svetovala, da se rešiš problema

LP Zdenko

Morda bi si jih moral vsaj enkrat na mesec umiti, kaj praviš…

New Report

Close