Pozdravljeni. Proosim vas za en nasvet.
Imam težave s prekomernim potenjem. Stara sem 31 let, to težavo opažam zadnji dve leti. Je zelo moteče, saj se zelo potim v vsakdanjih situacijah, brez telesnega napora, (tudi brez psihičnega). Ta težava postaja vedno bolj moteča (grdi veliki madeži vsakodnevno v službi kljub temu, da se v službi enkrat dnevno preoblečem, neprijen vonj, ki ga poskusim zakriti z deodoranti,…). vse je zelo moteče, ker sem stalno v stiku z ljudmi, posebej pri delu ( potim se tudi precej več kot moji moški sodelovaci)
Nekaj sem slišala o neki operaciji, s katero nau bi se to enostavno rešilo. Mi lahko kaj več poveste o tem, kakšna je ta operacija, mogoče kaka tveganja? Če bi se odločila za tako operacijo, bi moralo biti samoplačniško ali bi lahko bilo preko napotnice?
Hvala
za pomoč
Pozdravljena!
Ravno danes moj 19-letni sin čaka na operacijo v Izoli. Okoli 12h naj bi se že zbudil.
Več o tem boš izvedela na netu: Konec težav s potenjem – 24ur.com.
Na operacijo lahko prideš preko napotnice, vendar je čakalna doba dolga. Moj sin je čakal skoraj leto dni. Po besedah dr. Jermana, ko je bil na razgovoru pri njem, pa mu je povedal, da v kratkem operacija ne bo več brezplačna.
Lep pozdrav!
Lidija