Najdi forum

pot do orgazma

Živjo!
Zelo rada bi vaš nasvet o tem, kako priti do orgazma.S fantom se imava zelo rada, spolne odnose pa imava že eno leto. V tem času nisem niti enkrat doživela orgazma, čeprav se oba zelo trudiva. Kaj naj še narediva – položaji…? V naprej se vam zahvaljujem za odgovore! Lep pozdrav!
pupka

NE trudita se(do orgazma.. ampak le pritiskajta :> )! Ravno v tem je bistvo; raje uživajta v popolni stopitvi dveh dihajočih osebkov.
Vem, da zveni kot iz revije za najstnice, ampak to je pot do slave…
Sproščeno se pripravita. Naj bo tokrat srečanje nekaj posebnega. Udeležita se akta, kot da je igra skrivalnic ali podenje po travi… nič se sme biti prisila.
Predigra naj bi bila čim daljša. Partner naj te stimulira na kak drug način, ki vama je pogodu in je preizkušena pot do vrhunca (tu je pomembno vedeti, ali tak način obstaja), dokler ne boš že zelo blizu orgazma. Potem, ko je orgazem že zelo blizu, naj partner vstavi ud v nožnico in koitalni akt se lahko takrat prične.
Pri tem vama priporočam tehniko, ki je podobna misijonarskemu položaju, le da je moški nekoliko bolj dvignjen, ko leži na ženski. Torej da imata boke na enaki višini, kar ob gibu uda dodatno stimulira ščegetavček.
To je kombinacija mojih osebnih treh favoritov.
Poskusita pa vzeti spolno združitev kot nekaj posebnega, privilegij, preporod…
Na drugi strani, pa je morda treba le malce vaje. Nič ni absolutno.
Ljubezen in posvečenost pa sta njaboljša svetovalca v tej težavi.

P.S.: Pišita mi, če je kaj pomagalo… 🙂

zivjo,
kolikor jaz vem, zenska tezko dozivi orgazem med sexom, sploh ce gre zgolj samo za sex, brez da te fant pri tem drazi po scegetavcku!
Jaz sem ga med sexom dozivela enkrat in se ta ni bil ne vem kaj, najboljsi je oralni sex in ce veckrat poskusita ni variante, da ti ne bi prislo! S samozadovoljevanjem si ze poskusila, ce sploh ne ves, kako je, ce dozivis orgazem, potem je sploh tezko to doziveti med sexom, najprej sama spoznaj, kaj ti ugaja, potem pa zacnita z oralnim….to ti da najlepsi orgazem!!!!
veliko srece

Draga Mojca,ženske čist normalno doživimo lahko orgazem med seksom.Sama ga doživim že takoj pri penetraciji in to tudi brez draženja ščegetavčka ali kakšne predigre,če si moškega zares želim, si ga želim čutit v sebi in hitro pridem v drugačno stanje zavesti, kakršen je orgazem.Želim si in upam ,da čimveč žensk lahko tako doživi orgazem,ker je to nekaj božanskega.Ljudje pa smo različni , zato pa mora vsak pri sebi tudi eksperimentirat kaj je tisto ,kar mu nudi največje zadovolstvo in to je bistvo pri vsem skupaj.
Vsem skupaj en lep pozdrav pa veliko sreče.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close