Najdi forum

Pozdravljeni,

Moja proble je takšen, da res ne vem kaj naj si mislim.

Spoznala sem fanta ( 30let), ki je mi postal počasi všeč oz. sem se kr malo zaljubila v njega. Že kr nekaj mesecev se spogledujeva z očmi oz. flirtava, da ni tako očitno pred drugimi. Vedno ima kaj povedat meni na račun teme, ki jo imamo na treningu….

Jaz sem poročena in imam tudi otroka on pa ima tudi “ženo”.
Veliko krat me je v hecu povabil na pijačo,ko se gre tuširat rabi mojo pomoč ( seveda, ko mi to govori me gleda naravnost v oči in ko sva sama, ampak jaz se samo nasmejim in grem dalje…vedno mi govori, da sem u dolžna pijačo in postane kr lubosumen, če se pogovarjam z drugimi moškimi, ampak če ga pogledam, da ga ujamem da me opazuje se hitro obrne vstran…..Kr žari, ko me zagleda jaz pa tudi……V bistvu je trener mojemu otroku in se vidiva na treningih. Kolegica na treningu me je vprašala, kaj je med nama , da je že skoraj preveč očitno..

Zbrala sem pogum in mu po treningu poslala sporočilo, kdaj si bo le končno vzel čas za kratko pijačo……ni bilo odgovora, ampak naslednji dan na treningu me je vprašal, ce si jaz želim, da se on loči in se mi nasmehne….jaz pa seveda panika in se mu opravičim, da ni moj namen slab …. njegov komentar je bil nasmejan in seveda, da sem imela življensko srečo, da ni punca naključno videla sporočila…….ampak, on seveda ima čas za pijačo vedno ( se je na koncu najinega pogovora glasil komentar)…..ali se naj rajši umaknem, ker mi je dal vedeti , da ima punco ampak, da ima on vedno čas za pijačo….imam kr slabo vest in ne vem naj se mu še enkrat opravičim ali kaj……

Nisi povedala kakšna je kaj situacija med teboj in možem???
To je tule ključnega pomena….

tip ti sporoča, da se ne bo ločil, lahko te pa vseeno nategne.

Ne bodi naivna ,ker moški razmišljajo drugače kot ženske in roko na srce na koncu bo samo tebi hudo in samo ti se boš tepla po glavi :).Govorim iz izkušenj.

Na to vprašanje bi si moral bolj on sam odgovorit. Meni se zdi, da se gresta oba neke zelo otročje igrice za svojo starost. Ali pa sta oba v slabih zvezah.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

a če pa ne bi imela sreče in bi punca videla, bi se ti pa kaj zgodilo?

malo si ego fila. ti se kar normalno z vsemi pogovarjaj in njemu za konec šolskega leta prinesi eno merci za zahvalo, ker pridno trenira tvojega otroka. povej mu, da si mu jo na kavi hotla dat in se zahvalit, pa boš kar po treningu dala (na očeh vseh), ker nimaš več časa. sramoto delaš otroku.

doma pa se potrudi, da ti bo lepo.

Sam res, se čist strinjam.
Nehaj se že blamirat, tip ti je dal lepo vedet, da NEEEEEE in možnost častnega umika.

Daj no, ti si se zatrapala vanj, on je pa to opazil in se mu zdi zabavno. Po možnosti te še s kolegi na veliko ogovarja, češ kako se je ena mama od njegovega učenca zaljubila vanj. Tudi vse njegove izjave kažejo na to, da te izziva.
Pojdi pod mrzel tuš in nehaj delat budalo iz sebe.
Tisti predlog z merci bo čisto ok.

Opravičuješ se mu? Zakaj že? Ker se kurita in on tako brezmadežen stoji tam, ubožček? Nisi imela ti življenjske sreče, jo je pa imel on. Ah, oba sta mal mim; doma imata partnerja, iskrice pa talata drugje. Bednika.

Res otročje, hvala za mnenja….
Res sramota, da sem takšna koza…

sem se že umaknila, sem se streznila….res,to nikamor ne vodi, zakaj bi sebi in njemu uničila to kr imam oz. ima.

Lep sončen dan,
Hvala za odgovore ….

Si natanko to, kar pravilno sklepaš, da si.

Zdiš se zelo v redu in nisi takšna, kot praviš. naval hormonov lahko vsakemu prinese kakšno zmedo v razumu in ker si mlada in lepa, vsa naspidirana, se je pač tako zgodilo. še dobro, da si vprašala in prebrala naše oštevanje, ker smo držali pesti zate, da se ne osramotiš še bolj.

njemu ne bi nič uničila, ker se je le malo zabaval s tem, koliko moči ima, da pritegne pozornost, drugače pa ima svojo na polno, če ti je z njo celo žugal. v prihodnje se z vsemi ostalimi moškimi prijazno pogovarjaj, on naj pa kar gleda grdo, lepo ali mavrično. življenje teče dalje.

Pozdravljeni,
Moje ime je Laura in delam diplomsko nalogo na temo nordijska hoja. S klikom na spodnjo povezavo, lahko rešite spletno anketo in pomagate pri ustvarjanju diplome. 😀

Povezava do strani:
https://www.1ka.si/a/26633

Pozdravljeni,
Moje ime je Laura in delam diplomsko nalogo na temo nordijska hoja. S klikom na spodnjo povezavo, lahko rešite spletno anketo in pomagate pri ustvarjanju diplome. 😀

Povezava do strani:
https://www.1ka.si/a/26633%5B/quote%5D

punca, ti si falila temo. 😀

New Report

Close