Najdi forum

A je to običajno, da greš po 4 dneh posta s tekočinami še vedno sicer tekoče pa vendar na “veliko potrebo”? Zdaj vem, kaj pomeni očistiti se. Saj človek ne more verjeti, kje se zadržuje toliko “odpadkov”.

Aha, popolnoma normalno. Kar neverjetno, kajne?

To je deloma tudi zato ker se ti zelo upočasni prebava. Donat te bo prej spucal. Post za moje pojme mora biti najdalj 48 ur. Vse ostalo je pretiravanje.

LP Oliver

lepo pozdravljena še ena izmed nas…..
jaz sem se postila največ 11 dni in ja normalno je, da greš tudi četrti dan še na veliko potrebo. pri postu ti svetujem vsaj en (1) liter donata na dan. pri postu je pomembno to, da se prečistiš- tudi črevo, da se ne zadržujejo strupi v telesu, zato si moraš pomagati sama, ker telo zaradi nestimulativnega obnašanja nima dovolj vzpodbude…..

torej 1 liter donata na dan – obvezno
lahko jemlješ vitamine – če si šla na popolni post oz. ni ti treba če si na sadnih in zelenjavnih sokovih…..

LP in žal mi je,m da ti tako pozno odgovarjam… boš vedela za drugič…

lepo pozdravljena še ena izmed nas…..
jaz sem se postila največ 11 dni in ja normalno je, da greš tudi četrti dan še na veliko potrebo. pri postu ti svetujem vsaj en (1) liter donata na dan. pri postu je pomembno to, da se prečistiš- tudi črevo, da se ne zadržujejo strupi v telesu, zato si moraš pomagati sama, ker telo zaradi nestimulativnega obnašanja nima dovolj vzpodbude…..

torej 1 liter donata na dan – obvezno
lahko jemlješ vitamine – če si šla na popolni post oz. ni ti treba če si na sadnih in zelenjavnih sokovih…..

LP in žal mi je,m da ti tako pozno odgovarjam… boš vedela za drugič…

New Report

Close