Najdi forum

Post 2015

Jaz pa še vedno na zelenjavnih mineštrah in sadju ter vodi in sokovih…..

Sem imel pa eno smešno prigodo: sem bil gost ene prireditve na kateri smo se 2/3 udeležencov med sabo poznali kr dobro. In na koncu prireditve je bilo seveda obilno kosilo….Takšno standardno z mesom v “prvi vlogi violine”

Se posedemo po mizah, jaz si natočim del jabolčnika in del vode, vina se nisem pritaknil…..Že to ni ušlo marsikateremu članu omizja……In potem ironična slika…kelnerce nosijo ta pripravljena kosila, in ko pride do mene, ji diskretno omenim, da če lahko nekaj brezmesnega zame……..pokima in gre naprej.

Za nekaj časa (ko so drugi že končevali) dobim OGROMEN krožnik zelenjave in prav tako veliko skodeli solate. Bilo je malo krompirčka v kosu, špinača, kaneloni z blitvo, cvetača, brokoli, verzota, korenček in še nekaj.

“Narod” je ostrmel……mož z 140 kg, ki bi z levo roko pojel “pol prasca” http://youtu.be/qjsuw_EW1PI?t=36s on pa z skledo solate in z “pjato kon verdura”:))))) za mizo pije “tolminca” :)))

Je en izdavil….ma temu se težko piše :))))

No, jest sm tut že od prejšnje srede na postu, samo sadni, zelenjavni sokci, čista juha, čaj pa kak Donat za počez 🙂 morm rečt, da lakota mine že prvi najkasneje drugi dan. Lani in predlani sem bila na postu 21 dni, letos je pa padla odločitev 40 dni 😉

Če mi bo za jamrat, pridem spet pogledat 🙂

Misliš 40 dni brez trde hrane ob sokovih juhah in čaju???

Ja, Carlos-m točno tako. Sej so ljudje še bolj extremni kot jest, so samo na vodi in čajih 42 dni.

Tko, da če lahko oni bom tut jest, zraven pa še tek, kolo in vadba z utežmi 🙂

……….uuuuuu, BRAVO :))

Lej, če ti zmoreš bom tud jaz. Mogoče ne 40, ampak kaj manj…..kakšnih 25….

ps. začnem takoj ko razjaham antibiotike, to je od petka 6.marca….

Ne bo nič z jutrišnjem začetkom, ker mam še pet dni podaljška na antibiotikih…..

Ajej Carlos… pozdravi se!

Jaz pa dane sačnem 40 dnevni post od sladkorja. Tako! Da bom vsaj nekaj od posta naredila.
Želim se ga znebit enkrat za vselej… Baje je prve 4 tedne najhuje potem pa gre lažje. Zato sem si dala cilj 40 dni in ne 28. Bomo videli…
Še kdo z mano?

Od danes naprej pa bodo trenutki resnice, odpovedovanja, razmišljanja na dnevnem redu….Koliko časa pa bomo videli…..vsaj 20 dni, upam.

Evo, tatretji dan ob sokovih in vodi. Sem mislil da bo večja kriza, ma zaenkrat sem res v odlični formi………

Edino kar je očitno v tem postu v porastu je utrujenost. Kr hitro ratam popoldne utrujen in moram za kakšno urco po dekco…..pol pa spet šibam.
Drgač še nobene krize, kuhinje se pa ogibam, ker so vonji “prekruti” za moj želodec…..

New Report

Close