Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Poškodba zaradi toče

Poškodba zaradi toče

Pozdravljeni,

Avto mi je poškodovala toča, bil sem na zavarovalnici, cenilec mi je popisal škodo in sedaj imam tri leta čas, da avto popravim.
Od zavarovalnice pa sem prejel naslednje obvestilo:

Obvestilo o prejemu zahtevka in dodelitvi oznake:

Potrjujemo prejem vašega zahtevka za plačilo odškodnine-zavarovalnine materialne škode za vozilo v zvezi s škodnim dogodkom z dne tem pa tem…
Zahtevek smo prejeli dne tega in tega in ga obravnavamo pod zap.št. to in to…
Vaš zahtevek bomo obravnavali kakor hitro bo mogoče ter vas o poteku postopka pisno obvestili v roku 30 dni od prejemma zahtevka.

Zanima me, ali je možno oz. mi bo zavarovalnica nakazala odškodnino na moj račun na podlagi popisa škode?

Prosim za nasvet.

Lep pozdrav.

delam v avstriji in lahko povem da je najboljse ce popravi avto obrtnik tako da on poslje racun zavarovalnici.mislim ,da je v sloveniji enako saj smo izvajali dela pa je bil racun preko obrtnika placan.z denarjem je pa vsepovsod tesko verjetni moras na salter

Če greste s cenilnim zapisnikom na servis,lahko avto popravijo takoj,ne vidim težave.
Servis lahko izstavi račun direktno na zavarovalnico.
Lep dan, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close