Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Gibala/Gibalni sistem Ortopedija Poškodba kolenskega platoja schatzker 6 + PRP terapija

Poškodba kolenskega platoja schatzker 6 + PRP terapija

Pozdravljeni,

Imel sem zlom goleni in kolena. Po letu in pol so mi v tujini operativno odstranili OSM ter v sklep injecirali PRP ter mi v izvid napisali, da naj PRP terapijo ponovim čez mesec in čez dva meseca po posegu.

Oglasil sem se pri “lokalnemu” ortopedu, ki izvaja omenjene terapije. S seboj sem imel izvid ter CD-je s posnetki posega, MR, rentgena.. Ničesar od tega ni pogledal.. prebral je le izvid in rekel, da v mojem primeru mi PRP terapija ne bo pomagala in da bom metal denar skozi okno..

Zanimajo me še druga mnenja?

hvala

Spoštovani!

Težko komentiram brez da bi videl slike. Glede terapij PRP so pa deljena mnenja, nekateri ortopedi to zelo propagirajo, drugi pa ne. Tudi študije so take, ene potrjujejo, da pomaga, druge ne. Tako da je to bolj odločitev posameznika. Če si to lahko privoščite, vam jo svetujem. Ni pa nobene garancije, da bo pomagala.

Lep pozdrav!

Mitja Maechtig, dr. med., specialist ortopedske kirurgije, NCSF cpt osebni trener Naročanje za pregled: 031 719 299 (samoplačniški pregledi) Kirurški sanatorij Rožna dolina, Rožna Dolina, cesta IV 45, 1000 Ljubljana (01) 477 94 00 Železniški Zdravstveni Dom (01) 291 22 58

New Report

Close