Najdi forum

S partnerico in njenimi otroci živimo skupaj v njeni hisi. Oba sva locena. Prezivnino placujem in partnerka primerno tudi dobi. Sva zelo povezana in želim si poroke z njo. Ko se o tem pogovarjava pravi, da tudi ona ampak, da to pomeni zmanjsanje doklad in nevemše cesa. Torej poroka avtomatsko pomeni manj sredstev, ki so prej materi pripadala? Ce ja prosim katerih? Sprašujem, ker ne vem in me malo preganja misel, da je ro pac izgovor, ki nima nobene osnove.

Prosim in hvala za prave odgovore

Zdaj pri izračunu otroškega dodatka, vrtca, štipendije … upoštevajo njene prihodke plus preživnino od bivšega. Če bi se poročila, bi zraven šteli še tvojo plačo minus preživnino. Če imaš visoko plačo, bi verjetno res dobila manj, ampak ker ne gre za neke astronomske zneske, razlika najbrž ne bi bila velika (razen če ti ne zaslužiš res zelo zelo dobro, ampak potem bi ji verjetno bilo vseeno?).

Ali je to izgovor ali ne, pa ve ona.

Še to: zdajle v bistvu goljufa, saj vidva živita skupaj in bi vaju morali šteti za zunajzakonska partnerja. Če bi ti recimo umrl, ona ne bi mogla dedovati po tebi, saj uradno ne živita skupaj (in bi vse dobili tvoji otroci). Povej ji to, pa boš videl, kakšna bo reakcija.

New Report

Close