Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja porodniska in odskodnina

porodniska in odskodnina

Spostovani g. Bruno,

julija sem imela kot voznica prometno nesreco, kriv je bil voznik drugega avtomobila. Pri Triglavu imam sklenjeno nezgodno zavarovanje. Do 6.9.2004 sem hodila na fizioterapijo, za čas zdravljenja imam tudi potrdilo osebnega zdravnika (od 5.7. do 6.9.2004), vendar sem trenutno na porodniškem dopustu. Ali mi vseeno pripada dnevna odškodnina in za koliko dni. Voznik drugega avtomobila je bil vinjen (policijski zapisnik). V kolikem času ponavadi izplačajo takšno odškodnino?

Hvala za odgovore in lep pozdrav!

Živjo!
upravičeni ste za odškodnino iz nezg.zav.,ravnotako pa ste upravičeni do odškodnine iz obveznega zavarovanja police povzročitelja nesrečeki pa predvidevam ne bo majhna.Ko boste zaključili zdravljenje vložite odškodninski zahtevek,ali pa ga vam bom jaz,saj sem tako ali tako tam že stalna stranka.Srečno ,lepo vas pozdravljam, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Živjo,

najlepša vam hvala za odgovor.

Lep dan!

New Report

Close