PORODNIŠKA
Pozdravljene!
Imam vprašanje, katerega upam da mi bo kdo pomagal najboljše odgovoriti.
Konec marca imam rok. To se pravi da mi začne porodniški dopust veljati od konca februarja.
PROBLEM: Namreč delodajalec, ko je izvedel za mojo nosečnost najprej ni nič kompliciral. Obljubil mi je, da me počaka, da pridem s porodniškega dopusta. V sredini novembra pa se mi je izteklo delovno razmerje, katero mi je podaljšal že enkrat za 6 mesecev ( tako, da sem imela delovne dobe 1 leto). Po nekaj dnevnem čakanju pa sem dobila pogodbo podaljšano do 15. 1. 2002. To pomeni mesec in pol prej kot se mi začne porodniška. In to z obrazložitvijo, da če bom hodila vso nosečnost v službo, mi bo mogoče podaljšal do porodniške, če pa mislim iti na kakšno bolniško se mi januarja pogodba izteče- s tem dejstvom, da sem bila v enem letu, tudi med nosečnostjo doma samo dva dni, pa še to zaradi izredno slabega počutja v začetku nosečnosti.
VPRAŠANJE: Kako je potem s porodniškim nadomestkom. Če bi bila zaposlena do vključno začetkom porodniške, bi se mi štelo 12 mesečno povprečje bruto plače. Kako pa v tem primeru? Kaj bom s tistim mesecem in pol, ki mi bo manjkal? Slišala sem sicer, da če grem na bolniško pred iztekom delovnega razmerja, mi potem ta doba nekako všteta preko socialne, ali kako?
Če se katera spozna na te zadeve, naj mi prosim sporoči najboljšo rešitev v taki situaciji, da se pripravim še preden bo tukaj januar.
Že vnaprej se vam zahvaljujem za odgovore in vam želim lep dan.
Neža
Po zakonu, te delodajalec ne more kar tako odpustiti. Določen je namreč 6 mesečni odpovedni rok, ki ga imaš po zakonu pravico izkoristiti.(2. odstavek 36.e člena zakona o delovnih razmerjih. V tem času, ti pripada 70% pače, ki si jo dobivala sedaj.
Pa še to, delodajalec ti, ko si enkrat na porodniški ne more dati odpovednega roka. Tega ti lahko da šele 1 dan po vrnitvi na delovno mesto.
V primeru, da si sama želiš skrajšati odpovedni rok, pa to lahko storiš v primeru, da ti delodajalec izplača denarno nadomestilo za čas odpovednega roka, to je 6 mesecev in odpravnino(če ti pripada).
Če se ne drži zakona, ga lahko tožiš.
Ja, če se tvoje delovno razmerje preneha, ti bodo za zadnji mesec šteli najnižje slovensko povprečje(zdi se mi do okoli 50.000). Vsoto 12 mesecev tvojih prihodkov delijo z 12 in to je porodniška.
Lahko ti priporočim(v primeru, da ne izkoristiš svojih delavskih pravic), da malo pojamraš zdravniku ginekologu, da imaš pač težave in poskušaš na porodniško iti že prej (45 dni pred porodom). Tudi to bi ti pomagalo. Res pa je, da bi porodniško potem tudi prej zaključila( že v 10 mesecu otroka).
Upam, da ti bodo informacije koristile
Srečno Lala
To, kar je napisala Lala, ne bo povsem držalo. Priporočam vam, da si ogledate Zakon o starševskem varstvu in družinskih prejemkih ter tudi Zakon o delovnih razmerjih. Glede osnove za nadomestilo v času porodniškega dopusta samo naslednje (povzeto po zakonu):
Osnova za posamezno vrsto starševskega nadomestila je povprečna osnova, od katere so bili obračunani prispevki za starševsko varstvo v zadnjih dvanajstih mesecih pred nastopom starševskega dopusta. Če je zavarovanec v obdobju iz prejšnjega odstavka prejemal nadomestilo plače, se upošteva osnova, na podlagi katere se je obračunavalo nadomestilo. Če so bili za zavarovanca obračunani prispevki za starševsko varstvo za krajše obdobje kot je to določeno v prvem odstavku tega člena, se mu za manjkajoče mesece kot osnova upošteva 55 % minimalne plače.
Draga moja, jaz bi problem zaupala Ministrstvu za delo, ker gre tu za očitno kršenje pravil in diskriminacijo. Na žalost nisi edina, vendar menim, da bi ti tam lahko pomagali. Ali pa morda Urad za žensko politiko, zdaj urad za enake možnosti ali nekaj podobnega. Izgubiti nimaš kaj, morda pa boš preprečila, da bi izgubila službo, preden boš ploh šla na porodniško.
T.
Draga bodoča mamica,
najboljši nasvet in predvsem gledano iz pravnega stališča boš dobila pri odvetniku. Res, da te to lahko nekaj stane, je pa najbolj sigurno. Odvetnik naj ti svetuje na kateri zakon se lahko nasloniš in kaj lahko tako rečeno zahtevaš od delodajalca.
Gre pa tukaj za čisto diskriminacijo noseče ženske. Tudi sama sem noseča in imela sem kar nekaj zapletov pri teh zadevah. Prosim, da če že ne zaradi sebe, pa zaradi otroka in ostalih (bodočih) nosečnic, podkuriš temu delodajalcu kar se le da. Mislim kdo pa misli da je. In kaj potem, če bi šla na bolniški dopust – a raje vidi, da se ob morebitni rizični nosečnosti preizkusi še kot porodničar. Dej prosim uporabi znanje dobrega odvetnika in mu podkuri ….
Kar največ uspeha in veliko sreče z otročičkom ti želi
Nina.
Hvala vam za vse koristne nasvete. Pomagali ste mi, da vsaj vem, kam naj se obrnem v tem primeru.
Veste, hudo ker imajo ti privatniki tako premoč nad delavci in tako slabo srce. Čeprav jaz mislim tako, da ima vsaka palica dva konca.
Še kratko vprašanje: Je priporočljivo, da o teh stvareh kaj spregovorim s svojim ginekologom?
Še enkrat hvala za odgovore in lep dan.
NEŽA
Lep pozdrav!
Povedala vam bom svojo zgodbo. Bila sem zaposlena na Ministrstvu za obrambo RS,pravzaprav sem nadomeščala porodniško 2x. Prvič sem delala od 01.02.2000 do 21.02.2001 v vojašnici Ptuj,naslednjič pa sem dobila spet možnost zaposlitve v vojašnici Slovenska Bistrica in to spet za nadomeščanje porodniške. Zanimivi pa je to,da sem bila 01.06.2001 ko sem nastopila delo sama v 8 mesecu nosečnosti. Zaradi zdravstvenih težav sem šla v porodniško že 45 dni prej t.j. z 06.07.2001. Nadomestilo za porodniško sem dobivala skupaj vsega 4 mesece,naenkrat pa sem dobila samo polovico prejšnih nakazil. Poklicala sem na Center za socilno varstvo in tam so mi povedali da,da mi je delodajalec pred mesecem dni prekinil delovno razmerje ( 13.10.2001 ). Odločbo o prenehanju in delavsko knjigo sem dobila komaj 30.11.2001. Ker sem bila med prvo in drugo zaposlitvijo 3 mesece na Zavodu za zaposlovanje in prejemala denarno nadomestilo,sem ostala brez porodniške in imam pravico do samo starševskega nadomestila,ki znaša 24.086 SIT. Zdaj mi pa naj nekdo razloži kje je tu pravica ,da ko ostaneš po smoli brez zaposlitve ostaneš za kazen tudi brez porodniške,Kdo ščiti nosečnice in mamice z otroci???? Pred tem sem dobivala porodniške 123.000SIT,zdaj pa si predstavljajte kako preživeti otročka in sebe smo z 24.000 SIT na mesec?
Razočarana mamica!
Tudi jaz vam lahko povem podobno storijo z porodnisko.Zaposlena sem pri privatniku in zaradi hudih tezav v nosecnosti sem sla na bolnisko.Mojega delodajalca to po enem mesecu ni vec zadevalo, saj ti bolnisko nakazuje zavod za zdravstvo.Me je pa kljub temu delodajalec vsak dan klicaril domov, mi razlagal, da se po novem letu uvede nov zakon, kjer ne bo vec razmerij za nedolocen cas itd.Grozil mi je , da me bo odpustil.Svoje tezave sem zaupala svojemu ginekologu, ki mi je stal ob strani pri vsem sto na uro.vendar ni mogel pomagati nic.Ker se tudi bolniska racuna za eno leto nazaj ( povprecje ) in sem imela takrat skoraj pol manjso placo, sem dobivala tudi bolniske pol manj in tako je tudi dvanajst prejemkov izpred enega leta, ki so osnova za porodnisko zneslo precej manj, kot sem imela placo.Tako sem ostala s polovicnim dohodkom, totalno v stresu, ki mi je nabil se dodatne tezave v nopsecnosti.Vcasih nisem imela denarja niti za kruh, doma pa se enega stiriletnega otroka, ki je tudi prosil svoje, ceprav je zelo skromen otrok.Tudi moj moz zasluzi zajamcen OD, tako, da si tudi z njim nismo pomagali.Za se vecjo ironijo smo zaceli odplacevati se drzavni kredit za mlade druzine, ker pac drzave ni brigalo moje trenutno financno stanje.Poleg vsega sem vsak teden klicarila na Urad za zensko politiko, kjer so bili sicer zelo usluzni, vendar pa mi je zenska vsakic znova povedala, da je taksen pac zakon in da tukaj nihce ne more nic.Bila sem tudi na zavodu za zdrav. zavarovanje, kejr sem se koncno razjokala, vendar me je zenska popmirila, da nisem edina, ki se mi to godi.Tudi po koncani porodniski sem imela z delodajalcem borbe glede porabe starega dopusta.Sele po pripombi, da sem se pozanimala na inspekciji za delo, da mi lanski dopust do konca junija drugo leto res pripada, so se stvari unesle.Po prihodu v sluzbo sem imela pac najprej opravicilo, saj sem noseca in v besu delodajalcu pac povedala marsikaj, kar ni bilo na mestu, vendar pa sem rekla, da me tudi on mora razumeti, kot noseco zensko in kot mamo.Stvari so se nekako uredile in danes je vse O.K.Za dalje mi je to velika sola, saj sem orala ledino in marsikomu v nasem privat sektorju naredila veliko krajso pot do porodniske.
Kot berem, je taksnih zensk veliko, ene se znajdejo, ene pac malo manj.
Pri tem pa trikrat BRAVO za naso Slovenijo, ki toliko naredi za mlade zensek, da nas bo cez nekaj let slovencev sigurno tri miljone.
Lp Mojca
Pozdravljeni.
Vidim, da pridno klepetate in si dajete vse mogoče nasvet od….. do…. Tudi meni se poraja vprašanje. Sem v sedmem mesecu prve nosečnosti in brezposelna. Pravzaprav delam po pogodbi o avtorskem honorarju, na mesec pruibližno dobim 150.000 tolarjev. Z očetom otroka živiva v skupnem gopsodinjstvu tri leta, vendar sva prijavljena še vsak na svojem domačem naslovu. Poročena nisva. Oče otroka je redno zaposlen.
Po prejšnjem zakonu o starševskem varstvu sem se nameravala pri stricu v firmi zaposliti zadnji mesec ali dva pred porodom, tako bi mesečno dobivala dobrih 50 jurjev. Zakon je spremenjen.
1. vprašanje ali obstajajo (seveda obstajajo), bolje rečeno ali kdo pozna kakšne luknje v novem zakonu, po katerih bi lahko dobila več na mesec
2. kako je v tem primeru z otroškim dodoatkom in vrtcem, otrok se bo pisal po očetu in bo tudi skrbel zanj
3. skratka, katere pravice lahko uveljavljam
Če mi kdo zna pomagati, bom pomoči zelo vesela. Lep Miklavžev pozdrav
Draga Neža, če nista poročena, je najbolje, da se prijaviš na CSD kot samohranilka – ne glede na to, koliko on zasluži in če bo skrbel za otroka. Edino otrokov naslov mora biti enak tvojemu, oče naj ostane na drugem. Kot honorarni sodelavki – to sem bila tudi sama med nosečnostjo – ti nadomestek za porodniško ne pripada – razen, če si še študentka (status!) ali prijavljena na zavodu za zaposlovanje kot brezposelna (da imaš potrdilo o brezposelnosti). Takrat ti pripada nadomestek za porodniško, v času moje nosečnosti je bilo to okrog 20.000, lahko, da je zdaj višje. Dobiš 12krat po ta znesek, ne glede na to, ali kot honorarc kaj zaslužiš. Hkrati upam, da si plačuješ prostovoljno zdravstveno zavarovanje, kajti, če bo šlo v porodnišnici karkoli (jaz denimo sem imela carski rez) drugače kot po normalni poti, te bodo obravnavali kot samoplačnika.
Za otroški dodatak pa ti bo pripadalo toliko, kolikor določa tabela – zato pravim, da naj vajina naslova bivališča ostaneta različna, ker boš tako lahko dokazovala, da imata z otrokom nizke dohodke (honorar) in boš dobila morda vsak za en paket plenic na mesec. Tudi paket za novorojenčka ti seveda pripada, ker si državljanka SLO. Javi se na Centru za socialno delo v občini tvojega stalnega bivališča, ti bodo povedali, kakšne vse papirje moraš prinesti, pa bo!
T.
Pozdrav!
Iz tvojega pisanja sem razbrala, da si bila in si še sedaj v delovnem razmerju za določen čas. Ob podpisu pogodbe si seznanjena o času trajanja in o pogojih delovnega razmerja in to si verjetno tudi podpisala. Tako kot je napisal Matej Laline navedbe niso čisto točne. To kar je pisala velja v primeru, če si v delovnem razmerju za nedoločen čas. V takem primeru si zaščitena kategorija delavcev in te delodajalec ne more odpustit brez tvoje krivde oz. soglasja, pa tudi kot trajni višek ne. Odločbo o trajnem višku ti lahko da v podpis šele prvi dan, ko prideš iz porodniškega dopusta.
Če pa si v delovnem razmerju za določen čas, pa na žalost nisi zaščitena in ti lahko delodajalec podaljša delovno razmerje ali pa tudi ne, nič ga ne obvezuje, tudi če si pred potekom delovnega razmerja na bolniški. Res pa je, da ti po prenehanju delovnega razmerja in če si v bolniški ZZZS prizna še en mesec delovne dobe in en mesec nadomestila – to ti tudi vpiše v delovno knjižico.
Če ti poteče delovno razmerje , sklenjeno za določen čas pred nastopom porodniške in imaš vsaj 12 mesecev delovne dobe – lahko s presledki v 18-ih mesecih, se prijaviš na zavodu za zaposlovanje in tam uveljavljaš denarno nadomestilo. Potem pa se o pogojih za nadomestilo ali starševski dodatek pozanimaš na CSD- ju.
Skušaj pregovoriti delodajalca, da bi ti podaljšal delovno razmerje vsaj do nastopa porodniške, potem boš lahko šla direktno na CSD.
Pa malo korajže, zasuči telefon in pri pristojnih ustanovah povprašaj o svojih pravicah!!
Lep pozdrav!!