Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! poročno darilo

poročno darilo

Prosim svetujte, kaj kupiti za poročno darilo prijateljema, ki že imata novo opremljeno stanovanje.
Hvala in lp.

Mi smo kupili košaro za piknik, dobra ideja je tudi mini potovanje ( za dva do štiri dni ), mogoče letna naročnina na več revij ( nujno za hec lady in playboy) in še kaj se lahko najde. Pa uživajte na poroki.

Posteljnina zmeraj prav pride,če ne pa kaka lepa slika ,taka bolj moderna,oz.po njihovem stilu
LP

Poleg ‘resnega’ darila, sem jaz bila navdušena nad napisom najinih imen in novga priimka za vhodna vrata. Ta majhna ploščica je polna simbolike. Lahko rečem, da mi je bilo to v nekem smislu najlepše darilo.

Jaz sem nevesta, imava že opremljeno stanovanje in čisto nič ne potrebujeva. Vesela bi bila, če bi mi svatje namesto “krame”, ki je resnično ne potrebujem, primaknili kak tolar (pa če je to samo 5.000 SIT) za potovanje.
Toliko o mojem primeru.
LP lil.

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

Torej bi v tem primeru poleg kakšnega denarja priporočal še portret para, ki se poroči, da je darilo malo bolj osebno.

New Report

Close