Najdi forum

sestra se poroci cez slab mesec, jaz bom prica, pa pojma nimam, kaj naj ji(ma) kupim.
ker nisem prav pri denarju bi slo tam nekje 30.000, vec pa ne.
vem, da posode in porcelana in kristala ter posteljnine ne bo vesela, zal pa je to vse, cesar se spomnim takole na hitro. kaksne ideje???

Poročno darilo je lahko tudi lestenec,lahko je mikrovalovna pečica. Za ta denar je moč dobiti že kar dobro ogrevalno mikrovalovno pečico.

Poročno darilo je lahko tudi mali TV sprejemnik, lahko je to radio. Običajno ima človek rad več radijskih sprejemnikov.

Poročno darilo je lahko kvalitetna likalna miza ali likalnik na paro, sesalec, lahko pa je to velika kitajska vaza za v kot prostora, kjer bi lahko vaza prišla do izraza.

Poročno darilo je lahko stojalo za pršut v kompletu z nožem za rezanje pršuta.

Poročno darilo je lahko komplet mize in stolov za kampiranje ter košara z vsem potrebnim priborom za kampiranje, kar lahko za male denarje kupiš v Italiji.

Lahko pa vzameš posojilo in jima kupiš Dormeo ležišče po meri, tako, kot ga onadva potrebujeta (če že imata spalnico in postejo!), lahko se o nabavi le-tega dogovoriš z njima in jima ga kupiš, ko ga bosta dejansko potrebovala. Pogoji za obročno odplačilo tudi niso tako napačni in morda se niti zavedala ne bi, že bi bil odplačan???

marija (1)

….lahko pa jima kar daš teh 30 jurjev, pa naj si kupita kar rabita. Zdej so moderna taka darila…

Hcerka je bila res vesela ” zelo osebnega in kvalitetnega” kopalnega plasca
s pripadajocima brisacama( zanjo in moza).
Imej srecno roko pri izbiri! Lep pozdrav Babi

Za poroko ja najrajše darujem sliko. Ne vem počem so slike v Sloveniji, mogoče za ta denar dobiš kakšen lepi, nežni akvarel.
Želim Ti uspešno izbiro i veliko veselja, Marjanca

Vprašanje, kako stojita z gospodinjstvom doma. Če še nimata vsega, potem najbolje, da jih vprašaš, kaj si želita. Sama sem imela gospodinjstvo že kar opremljeno, zato so mi ob poroki manjkali samo dodatki, ki si jih sam nekako ne kupiš že na začetku. Če ne rabita nujno “delovnih orodij”, jima raje kupi nekaj “za crkljat”. Lahko je to kakšen dober kavni avtomat, lahko so potovalni kovčki, lahko so ležalniki ali gugalnica za na vrt….

Če imata dom urejen – kaj pa, če bi jima plačala kakšen vikend paket na kakšnem kmečkem turizmu ali v hotelu (npr. Bernardin)? S tem denarjem bi morala priti skozi.

Lep dan vsem, M

Tudi jaz, tako kot Marjanca, zelo rada podarim sliko ali grafiko, še posebno, če približno poznaš okus in veš, kakšno imata stanovanje. Tule je nekaj finih:

http://www.geocities.com/galerija_si/

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše v prostem času… ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

Torej bi v tem primeru poleg kakšnega denarja priporočal še portret para, ki se poroči, da je darilo malo bolj osebno.

New Report

Close