Porocilo za Andrejko iz Tjavendan
SATA Slovenska Anti-Teroristicna Agencija
Sektor za forume in moralo
Trg generala Glanzkoffa 17
PP1001
Piran. 8.10.2001
Zadeva: Preliminarno porocilo o dogodkih v Piranu v noci med 30.9. in 30.10.2001
Izdelano za naslov: Ga. Andrejka, ombutsman na Tjavendan
Ozadje dogodka:
Kot je znano, je v zadnjem tednu meseca septembra potekala v Portorozu tradicionalna mednarodna konferenca z naslovom: Identiteta casti in neformalna sodna praksa. Predmetna problematika se obdeluje ze pet let, ker gre za interdisciplinaren pristop, z zgodovinskimi vidiki, ter prihaja do nenehnih prevrednotenj avtoreferencnih studijskih podrocij ( podobno kot v sodnem procesu Podobnik vs Mladina). Mednarodna strokovna javnost ne more sprejeti enotne univerzalne definicije casti , ki bi zajela zgodovinske, antropoloske, sodne in forumske vidike, upostevajoc hevristicno kompleksnost in specificnost moskega in zenskega spola in njunih interakcij. Letos so bile razprave usmerjene v kontekst unicuma, ki je opremljen z eticno pozitivnimi in cednostnimi simboli in vsebinami. Na konferenci so z referati nastopili tudi nekateri sloveski udelezenci, med drugim tudi tisti iz Foruma Tjavendan. V zborniku konference so tako objavljeni referati ga. Perle, ga. Marije, g. Sasa in g. Janija. Najvecje in povsem nepricakovano veliko zanimanje pa je vzbudil referat ga. Jane iz Ljubljane, sicer absolventke podiplomskega studija, z naslovom: “Zenska cast v tranzicijiskih druzbah in odnos smetarjev do nje”. Na konferenci je manjkal edino g. Strumpantelj, ki je opravicil svojo odsotnost, ker je bil zaposlen z vecdnevnim ciscenjem odtoka WC-a v svojem lokalu.
Opis dogodka:
Po koncani konferenci je sledil neformalno druzenje udelezencev v veselem vzdusju. Malo po polnoci se je izdvojila manjsa druzba, v kateri so prevladovali ruski in slovenski udelezenci,.. Druzba se je namenila v Piran, kjer pa v tem casu ni vec odprtih lokalov. Po pohakovanju in manjsem razgrajanjuna Tartinijevem trgu, je druzba zavila v nocni klub z imenom: Tri Papige. Tam je v prav nic cednostnem, skoraj zelo razvratnem vzdusju, ki so ga povzrocili predvsem ruski udelezenci in sluzbojoce Moldavke, prislo do izmenjave razlicnih osebnih in oblacilnih predmetov. Tako je ga. Jana, mislec da predaja svoje zapiske, Pepiju predala beleznico enega od ruskih udelezencev, ki takrat ni kontroliral vsebine prejetega predmeta. Sele po enotedenskem dopisovanju na forumu, je Pepi pregledal belesko in ugotovil, da gre za zapiske v cirilici, ki pa jo vec ne obvlada. Zato je Pepi belesko je predal policiji, ki je zapiske desifrirala in ugotovila, da gre za zapiske sefa ruske smetarske mafije in sicer o preprodaji opijatov talibanskega izvora na evropski trg. Naknadno je opazeno doloceno financno izsiljevanje s strani enega od slovenskih udelezencev preko foruma. Ker gre za mednarodno kriminalno zdruzbo, je takoj zasezen disk streznika Tjavendan, ter predan ustreznim preiskovalnim organom na nadaljno obdelavo. Ta bo trajala le 24 ur, vendar po transibiskih casovnih merilih. Pepi je bil zaradi zaslisanj nekaj casa v izolaciji, sedaj pa je ze na svobodi. Preiskava se poteka.
S spostovanjem,
Vodja SATA za forume in moralo,
agent zomirp
To, to bo to….Le kako…. Ja, spomnim se vseh referatov, tudi Janinega, ja…. Tudi odhoda manjše združbe s prizorišča v Portorožu….ampak, nekaj mi pa vendarle ni jasno…. Le kako sem se znašel na ženskem WC nočnega lokala Tri papige in to cele 3 dni kasneje. Kje za vraga sem prebil tisto noč in jutro in naslednje dni, mi ni jasno…. Bi prosil vse zgoraj naštete razpravljalce, če bi mi znali pojasniti nastal zaplet, kajti tajna policija mi že en teden diha za vrat…. Domnevno sem poškodoval ročko za čiščenja WC – ja. Baje sem jo hotel uporabiti za zobno ščetko?????
Predvidevam, da se je vodja smetarske mafije že izmuznil, našim organom in ga ni mogoče več vprašati, kaj za vraga sem počel na ženskem WC 3 dni z ščetko med zobmi….
S spoštovanjem
agent Inaj
Rad bi ti pomagal prijatelj, pa tudi meni spomin odpovedal. Da nam niso kaj v pijaco namesal? Sama megla, saj si vceraj videl, da se nihce nic ne spomni. Pa, zdi se mi, da se je nek v megli Perla drla… Malo se le spomnim, da sva se Jano nekam slepala, to je vse…Pa njena soncna ocala in se nekaj imam doma..
Pepi
Ampak ,da je bila taka zgaga ,da so tem dogodku poročali vsi javni mediji (od klepetavčka do cicidoja ), je to morala biti strašna zadeva. Jaz se res opravičujem zaradi neudeležbe na konferenci, zaradi prekomernega dela in glavni stroki mojega lokala. Materiala imamo sedaj še za tri leta v naprej . Zato vas vabim na najbolj svež , in ravnokar potegnjen material iz kanaliz. otokov preoblečen z vsemi barvami in okusi. Ves ostanek dohodka bomo namenili v obliki sponzorstva na med.over. net .
Še enkrat lepe pozdrave …iz …..prijetno vonjavega in čudovito obarvanega gurmanskega lokala !
Vse kaže, da se imam za to, da sem preživel, zahvaliti srečnemu??? naključju, da sem se, kot kaže, zagozdil v WC….pa me niso našli. Kaj pa vem, tale zadeva me vedno bolj spominja na neke davne preživete dogodke, ki pa niso za ta resni medij!
Pa lep ščetinast pozdrav, tebi Pepi in vsem sotrpinom v preživetih trenutkih!
Jani
Lumpa !
Na take finte pa ne padem !
Knofek , a , a , a ???!!!!
Evo vama , grem jaz k Stumfiju , prec zdej , pa ga poskusim podkupit , da bi namesto mene opravil nekaj grozilnih akcij , on ze zna in je navajen , da ga kregajo , pa moski lahko psujejo ne da bi se res cel svet zgrazal , dame pa to ne smemo , je treba prec z zajfnico gobcek oprat , to pa res ni , no ..
.. tecem …
Torej.
Kot se spodobi za cloveka , ki rad veliko bere , sem podrobno preucila vase porocilo , tudi vejice in pike in vsa medvrsticja in prisla do sledecega sklepa : tu med vami , ki sem vas imela za drage in zrtvujoce se prijatelje , nesebicne in to , ze nekaj casa poteka nadvse gnusna , tajna in proti meni usmerjena zarota.
To sklepam po tem , ker nimam (medicinsko potrjeno ) nikakrsne oblike paranoje , pac pa ugotavljam , da se nekateri meni zelo dragi osebki medsebojno dogovarjajo z namenom skrivnega druzenja in varanja moje (pre)zaupljive osebice . V to res nadvse tajno in ogabno zaroto ste se kot kaze vkljucili skoraj vsi Tjavendanovci , kajti , kako bi bili sicer vsi na tem bozjem seminarju , mene ni pa nihce povabil ??!! Fuj in fej.
Ze od vceraj intenzivno razmisljam , kako naj vam zagrenim spomine na to , kot vse kaze (KNOFEK, A..) zelo uspelo srecanje !
Torej , mascevanje se ze kuha , vre in brbota !
Brez lupckov A.
Se to : kje pa potekajo seminarji na temo “Kako krivo pricati in ostati ziv” ?
Upam , da so groznje ostale prikrite in Primozu neopazne :)))