Najdi forum

Angel, sicer pa itak ves, ostani taka kot si, :))))

Dober večer Sandra S.! Najlepša hvala! Tako zelo sem si želela, da bi nekdo tako lepo napisal. Ni kaj dodati!
Lep hvala še enkart! Lepo pišeš.
Lahko noč!
Angel

Dober večer Mike! Vem…lepa hvala! Resnično, hvala!
Lahko noč!
Angel

Dober večer Mike! Vem…lepa hvala! Resnično, hvala!
Lahko noč!
Angel

Sorry Mike…! Sem kliknila dvakrat…No, bo pa dvakrat res.
lp
Angel

Vedno povem in napišem tisto kar mislim in tisto kar čutim!!!!!! Kar ni vedno vsakomur po godu res pa je, da vedno ne napišem vsega kar je v moji glavi, ker potem bi sigurno zmanjkalo prostora kle gor!!!!:)))))Nikoli pa ne pišem tistega, kar NAJ bi nekdo rad prebral! Sej potem zmanjka bistva foruma, kajne? Ah, bluzim:))))) POzna ura je:)))

LP
Sandra S

Hoj Angel!
V bistvu sem ti hotela povedat, da sem tudi jaz ženska. Sem pa že prebrala, kako si si izbrala nick. Te lahko vprašam, kaj študiraš? Tudi jaz sem bila nekoč vpisana tam, pa se je življenje drugače obrnilo.
Sem vesela zate, da si po taki žalostni preizkušnji spet srečna!

najbrž si bla vsa iz sebe, ko te tako hvalijo in pihajo na dušo. Upam, da si uspela zaspati !

Kje na Brniku, te lahko najdem točno, da te peljem na kavico, prosim?

Najbolši smo pač poročeni !

Odgovor k 3. točki:
Kako pa bi se ti počutila, če bi vsak dan jedla govejo juho ?
A se je nebi naveličala ?

Sam si se odločil za govejo juhco, če ti je pa zdaj zadišala zelenjavna mineštrca, je pa tvoj problem.
Toda ni se za sekirati, na tej zemljici obstaja veliko število ženskih osebkov, ki ti bodo kakršnokoli juhco z veseljem skuhale.

Hvala za tolažbo. Iz tvojih ust v prava ušesa.

Ne vem zakaj te bi to motilo, da se sučejo okrog tebe. To naj ti bo kot kompliment, da nisi “še za na odpad”, ha, ha. Vse je odvisno od tebe kolegica.
Sicer pa ni kaj dodati saj je “angel” vse tako dobro opisala, to žensko res občudujem!

Življenje je kratko, uživaj!

Da pipi,

zarečenega kruha se največ poje, ampak saj je ne obsojam. (IKE). Live and let live…
Hvala ker si to opazila, zato sem se tudi odzvala. Drž se!

Toliko jim pa spet ne zamerim, da bi jih morala ignorirati. Glede na to, da so eni večletni prijatelji, imamo skupen hobi, jaz uporabljam njihove rekvizite in so sicer čisto fejst ljudje, ni razloga za “preplah”.
Včasih je potrebno bolj odločno poskrbeti za distanco, pa je. Pa malo diplomacije.

Ja pa naj rinejo, kaj je tu narobe, zakaj jim pa ženske dajo?

Saj to je tisto. Za vse so krive ženske. Če one, ne bi dale, bi danes ne govorili o varanju.

Pač “krive”, tiste ki ne varjajo, se itak nimajo kaj sekirat, tiste ki se za to odločijo pa se itak ne počutijo krive, isto velja za moške, da ne bi bilo pomote.

Res je pri obojih pod kožo kri.

New Report

Close