Poročeni moški
Dan Čebelica! NE BO PO ANGELSKO….ŽAL!!!
Bzzzzzzzz….pazi, da ne boš pičila…saj čebele samo enkrat a ne? Potem jih pa…pobere. Enkrat si me pa ŽE! Pazi naša:
1. Pojem rada bluzzzz…o ljubezni do groba, pa resno. Meni se TO je v resnici zgodilo. Sem udova 14.let. Če pa si ti mnenja, da je to bluz…potem pa …ne vem!
Ti odkrto privoščim, da se zgodi še tebi, potem pa pridi zvonit v mojo cerkev!!!! Kako pa to boli, nimaš pojam, zato se raje ugrizni v jezik, ženska nora, pa naj se ti roke posuše, ker tako pišeš…potem pa še pisala ne boš NEVER EVER AGEIN! @!#$ HUDIČEV!!!
2. Si bila kdaj prevarana. Jaz že. Odkrito ti iz globin mojega srca TI privoščim, da še boš!!! Potem pa pridi že drugič zvonit v mojo cerkev. Prav?
3. O ceni parfema pa ne bi bluzila 200 dem v protivrednosti v tolars! Razumeš!
in ne na koncu, kaj me briga kemija…o čokoladi pa imam svoje mnenje…a, da je notri. Ma ne? Sama sem diabetik (pa to ni joke), čokolada pa je zame strup, žal. Pa saj parfema ne jem…o tistih www…t.m.pa sem zagotovo brala še pred tabo. Pa ne samo na www…tudi še kje drugje!
Ps: Čebelica…pičila si, žal daleč mimo. Zakaj se pa norčuješ iz mene in me žališ pa ne razumem. Saj me niti ne poznaš. Takih kot si ti, pa si sama ne želim spoznati.
Bi BILA NA MOČ VESELA, DA NE ODPIŠEŠ!!! RESNIČNO!!!
Angel*
For you : Black Angel!! pojdi v @!#$!
Dan Ika! Nisem te obsojala…zakaj…napiši! Napisala sem mogoče pa…kako naj pa vem? Moje osebno razmišljanje… Ne vem, sedaj pa resnično ne vem…Ika! Reciva po domače. Se opravičujem, ampak za moje razmišlanje o celi stvari, se pa ne bom! Tebi osebno pa. Sama si podala temo…napisala sem to, kar mislim. Obsojam pa ne, čeprav sem angel pa ne Angelca v resnici (Metka)psss… Kako odkritost včasih škodi. Nisi me prav razumela, ne vem, ni sploh pomembno. Ko podaš temo, pa moraš vedeti v naprej, da ti bomo odgovorili vse mogoče in nemogoče. Žal, ne vem, kaj si ti pričakovala, da ti napišemo. Nesvoja mnenja, psihološke razlage, filozofsko razmišljanje…ne vem..pesem…. Sedaj pa resno. Moje stališče o poročenih možkih, je samo moje. In je čisto preprosto. Do ene meje gredo, osvajajo, ne vem pa, kako daleč so šli pri tebi. Napiši, opiši, da ne bom spet sfalila.
Torej Ika, se bereva!
Angel
kaksna strpnost .. kaksna ljubezen …. jaooooo …. vsak ima svoj blues .. pa naj bo to “Blues za Saro” ali pa za komarjem :):))
za “angele” bojda velja … da ucijo svetlobe in ljubezni pa ….. poleg sodi tudi strpnost :):))
vsak ima svojo temno polovico … “the dark side of the moon” … pa polna luna zgleda, da nekatere “angele” tudi fino “pici” …..
… ce so seveda “angeli” Angeli … in niso to cisto ordinary Angele ali pa Angelce, ki jezno vihtijo kuhalnice in zariplega in ostrega pogleda mrko zrejo na nedolzne otroske ocke :):)))
Lepo se imej 🙂 in cim manj solz in cim vec smeha ti zelim 🙂
Dan Čebelca! …Preberi si moja vsa sporočila, potem pa si odkrito želim, da greš z menoj na kavo! Pri svojih 40. letih sem dokaj čedna (dano od boga), lahko ti pošljem svojo skenirano sliko, če daš elektronski naslov. Pa si ne upaš, saj ga v niku tudi nimaš. No, če klikneš na moje angelsko ime, dobiš moj elektornski naslov in mi lahko pišeš! Podaj še svojega, če si upaš! Vidiš, nekateri ne hlinimo, ampak Upamo! OK. Sedaj si pa žalila dosti. Norčevala tudi. Naj te ne skrbijo komarji, zakaj le? Prav nič nisem rudečih lic, se dobiva na kavi, pa se sama prepričaj. Iz moje strani ni problema. Glede parfema pa ponovno. Redno ga uporabljam, imam pač tak poklic, da moramo biti ženske pri nas urejene in uglajene. Kupim ga v Dutyfree na letališču Brnik, denar pa vedno da moj dragi! Pridi k nam, lahko greva na kavo. Zakaj pa ne. Jaz si upam, ker mi ne manjka ne lepote in ne dobrote. Prepričala pa se boš sama.
Lep dan, Čebelica, odpiši mi na elektronski naslov, kadar koli, pa bova določili randi. Me zelo zanima kakšna si pa ti?! Ponavadi take, ki opletajo in špikajo preko tegale PC ekrana so…nič lepe, sem eno tako že spoznala na kavi. Pred mesecem dni. Je pisala in žalila kr tja v en dan, pa sva se soočili. Podrtija je bila. Za ženski svet sramota! Mogoče sem se pa pri tebi zmotila. Pošlji mi sliko na e-mail. Pa, da razsodim. Nič več, je bilo še to preveč…trošim svoj dragocen čas in energijo za nekaj, kar si definitivno ne želim, ne spoznati in ne odpisati. Zaradi mene lahko napišeš karkoli, vseeno mi je. Tvoje mnenje zame ni pomembno. Niti malo.
lp
Angel (še vedno)
Hm, draga Angel
ne strinjam se s pisanjem čebelice, vedno rada berem tvoje pose, nekako pomirjajo!
Ampak vseeno bi te nekaj vprašala? Ali tebi samo zunanja lepota nekaj pomembna?
Veš, moje mnenje je, da so ljudje, ki na zunaj ne pritegnejo pozornosti, vredni vsega našega dragocenega časa, pozornosti ali pa celo nenazadnje prijateljstva!
Razumem te, da ne odobravaš načina pisanja čebelice, tudi jaz ga ne, samo, da povezuješ njeno pikrost in nesramnost z zunanjo lepoto? Halooooo? Kje je pa to povezano? Prosim , ne razumi me napak, ampak vseeno mi povej svoj pogled na zunanjo lepoto?
sandra S.
1. Nekje sem prebrala, da ženske oddajajo nek poseben vonj, takrat, ko so zaljubljene ali pa ko so v zvezi. In moški seveda to takoj izrabijo.
Preizkušeno 100 %. Ko sem bila sama, me nihče še povohal ni.
2. Moški razmišljajo, da z vezanimi (ali poročenimi ženskami) ni nič narobe in zato se tako lepijo nanje (oz. na nas). Za tiste samske pa se sprašujejo: kaj za vraga je narobe z njo, da je samska? Poleg tega pa so vezane ženske bolj samozavestne, se pravi bolj sproščene.
3. Poročeni moški pa: nimam pojma, zakaj počnejo takšne stvari. Imajo vse, kar si človek poželi, pa še vedno rinejo tiste svoje k… drugam. Nikoli jim ni dovolj. Mislim, da za njih drži, kot za bogataše: več ima, več hoče. Ne razumem…
Dan S!…. Ne vem, še ena, ki ne razume…ne vem od kdaj si tu gori, če bi me brala še prej (pred tremi neseci) smo imeli temo…o lepoti. Takrat sem Piki napisala, da je zunanja lepota minljiva, žal…da zame osebno šteje samo notranja lepota in dobrota, ki seva vanzven. Čebelica je začela z zunanjo lepoto:”Da mrko s kuhalnico v roki…in rdečimi lici…pa še mojega otroka je žalila.” Zato sem ji odgovorila v tem smislu (zunaje lepote). Branila sem se, žal. Glede na pisanje čebelice, pa mislim da nima notranje lepote, mar ne, ali pa piše kontra…?!Poznam veliko ljudi. Poznam kar nekaj krasotic, ki so zaradi zlobe, notranje grdote, pri svojih 40.letih postale prave bljak gravže…ta grdota seže do kosti…in poznam veliko povprečnih žensk, katerih notranja lepota in dobrota naredi iz njih krasotice. Tako pa je moje mnenje. Mi je vseeno, kakšno mnenje ima čebelica…sploh ni več pomembno zame. Bi jo resnično ne želela spoznati…dvomim v njeno dobro, drugače bi ne pisala tako grdo, kot je. Meni je hudo, da sem morala sploh tako pisati…to ni moj stil, če me bereš, veš…Notranja lepota je dobrota, prijaznost, strpnost in spoštovanje različnega mnenja od svojega. Ne pa žaljenje in norčevanje iz stvari, ki so se človeku, žal, v resnici zgodile. Povej kdo se rad naslaja ob trplenju drugih? Moji odgovori so samo odgovori na nagovor. Mar naj na grd nagovor odgovorim prijazno? Žal ne morem. A bi ti lahko? Povej, napiši? In ne na koncu, umetnost dialoga ni v žaljivkah, pa grožnjah pa pošljanju nekoga nekam…umetnost dialoga je nekaj povsem drugega. “To kar želim slišati od drugih, povej drugim…” Irci imajo pregovor, nekako takole gre:”Bog nam je naklonil dvoje ušes in samo ena usta…z namenom, da bi več poslušali in maj govorili…!”
To sem ti želela povedati!
Opravičujem se Iki, ker smo temo spremenili v slab prepir, brez razloga. PC in tale forum ni ne pluvalnik, ne stiskalnik in neožemalnik, žal čebelica. Odpri svojo temo, pa ti bom mogoče napisala kaj bolj lepega in modrega…
In Ika! Sprašuješ me, če me nihče ne obletava…ti lahko odgovorim. Meni ni dolgčas, nikoli. Obletavajo pa me razni angeli v modrih uniformah, pa tudi navadni moški…mi to paše in mi je na moč všeč. Kaj pa tebi?
lp
Angel
Angel
:))) tisto o vonju sem nekje prebrala, pa še sama ne vem, če verjamem vanj. he,he,he.
Pri meni je vedno držalo, da ko sem bila v vezi, zadovoljna, ali pa sem bila sama toda zaljubljena v nekoga, se mi je to dogajalo. Čisto x moški. Za znoret je tisto!!! No, pri meni in mojih prijateljicah to drži.
Ali ti nihče od “nastavljajočih” moških ni všeč? Po tvojem pisanju sodeč jih mora biti kar veliko! :))))
pozdravček Angel
Forum berem zelo malo časa! Kakšen dober mesec, več sigurno ne. Pa še sedaj, ko ( recimo, da ga berem ), ne zmorem vsega slediti redno, pač ob vsem kar imam zadnje čase, mi primanjkuje časa, tako, da včasih samo preletim kaj se dogaja, včasih si pa ne morem pomagati, da ne bi še jaz kakšno mnenje dodala!
Tudi se opravičujem, ker sem spregledala izzivanje o lepoti s strani čebelice. Poznam tvoj način razmišljanja in pisanja, si mi že nekajkrat pomagala z nasveti…in to zelo življenjskimi! Zato draga Angel, ostani na tej ravni, ne spuščaj se v take brezvezne dvogovre, sej veš, nekomu, ki te zeza, najbolj zavežeš jezik z molkom, in nekomu ki ostro in nesramno vrti svoj jeziček, le tega zavežeš z neizmerno prijaznostjo!!! Če ima potem taisti človek v sebi kolikor toliko samospoštovanja, bo spoznal da je ravnal narobe in se mogoče celo opravičil, v nasprotnem primeru, pa tudi tvoje ostre besede ne zaležejo¨!!! a se splača potem?:)))) ( Vem, da je včasih težko biti tiho!!!)
Te pa razumem da si se MORALA braniti , ko je žalila tvojega otroka. Sama osebno ne ragiram hitro na osebne žaljivke, niti ne zamerim, a pozabim pa tudi ne tako hitro:)))) , a ko nekdo žali moje dva otročička pa postanem prava levinja, bog ne daj, da bi kdo to poizkušal. Nekoč je samo ena ženska to poizkušala, pa ji je verjetno še danes žal. Sem namreč mnenja, da ima vsak nekje točko, v katero ga lahko zadanemo in v kateri ga najbolj boli…zato, predno nekdo žali druge, naj pomisli, kaj se mu lahko vrne kot bumerang!!!!
Sprašuješ, kdo se rad naslaja ob trpeljnju drugih?
Vse več jih je! ŽAL! Verjemi, sem čutila njhove zlobne pike na lastni koži , k sreči, jih danes ni več v mojem krogu prijateljev niti kolegov in niti znancev. Rabila pa sem nekaj let, da sem se jih dokončno znebila in zbrala okoli sebe ljudi, ki spoštujejo sočloveka in ki ZNAJO biti prijatelji!!!!
Ta pos je malce daljši, se opravičujem, vendar tudi ni mogel biti krajši.
Angel , ne pusti se sprovucirati osebi, ki v sebi očitno nima samospoštovanja, torej tako tudi ne more spoštovati sočloveka. Pusti takšne osebke, da živijio v svojem ˝popolnem˝ svetu!
L.P
Sandra S.