Najdi forum

Lep pozdrav.
Pred letom in še malo sem prekinila zelo dolgo zvezo. Od samega začetka sem bila samo z enim fantom, skupaj sva odraščala, pila, se drogirala, študirala, delala pizdarije, potovala, ustvarjala, res živela. V zvezi sva bila 10+ let. Pri 20ih sem delala kot model in mi je stopilo v glavo, ampak sem se tudi streznila. Pač odrasteš. Fantu pa se je takrat totalno sfuzlalo, še posebej ker sva se začela gibati v bolj visokih krogih in je šla kariera samo gor. Mene je visoka družba in egocentričnost tak minila in sem šla bolj v preprost stil življenja, on pa je začel spat okoli. Pa sva šla narazen. Jaz sem uglavnem še vedno sesuta, čeprav je res obupen človek, govno od človeka, cel čas mislim nanj. Dobivala sva se precej pogosto ker bi me “rad nazaj”, v resnici želi samo toplino in pogreša me, vedar ni tole zdravo zame zato sem se odločila, da se zamotim z zmenkarijami in priložnostnim sexom. Mogoče tako ne bom pritekla vsakič, ko me pokliče in bom lahko šla naprej, ljubila še koga. In glej ga zlomka… ne deluje, počasi počasi vedno manj mislim nanj, ampak ne deluje, ker sem zabita in samo čakam da mi reče “pridi miška”. Zaljubljena sem v silhueto človeka, ki je bil preden je postal resen svobodni top shit “umetnik”. No ta moj plan je slab tudi ker težko zaupam in sem tako spala samo z enim fantom od kar sva narazen. :-/ Očitno moja ideja o tem, da bom malo kurbiš ni bila dodelana.
Ok point:
Imam poročenega sodelavca, ki ima “sumljive” poglede že od kar delava skupaj, to je dobrih 5 let. Sodelavec je pfffff mamma mia. Sexy, lep, pameten, smešen, temen… padeš dol. Ni super postaven, ni pa niti debel. Daleč od tega, ampak ima poseben šarm zato štekam zakaj se vse slinijo po njem. Ko sem bila v zvezi, pa tudi še malo kasneje, me niso pretirano brigali ti njegovi pogledi, dotiki, komentarji, ker sem imela oči samo za enega tipa in sem se naučila ignorirati otročarije. Sedaj pa že lep čas opažam, da mi pašejo. In ne le to, tisti trenutek, ko sva s sodelavcem skupaj pozabim na bivšega. Izgleda, da sem zadnji mesec nezavedno spremenila najin odnos, ker je postal bolj direkten. Tudi dotiki so že zelo očitno namerni. Pred kratkim sva šla na malico kot greva skoraj vsak dan, ko nisva na terenu. Na poti nazaj me je usmeril v “podhod” in povedal, da je zmešan, da ga sploh ne šmerglam in ga to samo še bolj podžge. Da si me želi že 5 let in da ve kako narobe je to, ampak glede na to da sem sedaj samska in da mu končno vračam poglede, bi rad vsaj enkrat spal z mano. In da se mu zdi, da želim isto. Ne znam povedat na kakšen zvit način je to povedal. Meni je takrat udarila kri v faco in v you know what… če bi ga lahko, bi ga kar tam. Očitno je bilo, da mi je všeč kar je rekel, kam me je prijel. Čisto sem zmrznila, dihala kot da sem malo prismojena – pa saj sem bila. Pa ne da mi je on všeč, ampak ima svoj način in že dolgo se nisem počutila tako zaželjena pri nekomu, ki ga res dobro poznam + že dolgo nisem čutila tiste varnosti z moškim po kateri ženske hrepenimo. V tistem trenutku sem ga želela objet, poljubit, sleči itd. Vem da ga babe lovijo in vem da je na firmi znan po tem, da je nedosegljiv. Pa je res? Jaz sem sicer – naj bi bila – poštena, predvsem pa vem kako je ko te nekdo prevara. Zato (po tem ko sem skoraj vanj zlezla) sem mu rekla, da naj se strezni, da ima doma dva majhna otroka in ženo in sva šla nazaj, v tišini. Cel dan sva se smukala po majhnem prostoru, ponesreči zaletavala, se na skrito smejala in nekako vrgla na foro vse skupaj. Saj moraš ker drugače kako bi lahko sploh še delala v istem prostoru. Ko sva šla vsak v svoje avte me je še za roko prijel, rekel naj premislim, da kdo bo vedel. Naj si vzamem čas sedaj, ko se dolgo ne bova videla. Da bo samo sex, nič več, nič manj.

Kmalu bova spet skupaj v pisarni in bo zagotovo čudno. Čeprav sem bila pred 1h prepričana, da mu bom zagrozila z ženo, če ne neha, sedaj cincam. Cel lajf sem ugledna “žena”. Cel lajf sem bila zvesta samo enemu, sem živela zanj, se prodala za njegov uspeh, šla preko svoje sreče, mu plačevala ure in ure privat izobraževanja, da je sedaj uspešen karkoli že dela in skoči v posteljo z vsem kar leze in gre. Celo svojo kariero v modi sem gledala kolege(-ice) kako varajo svoje partnerje, med tem ko sem jaz naivno verjela, da moj ni tak, sedela v kotu s pivo v roki in odganjala res hude tipe. Potem pa dobila prst v tazadnjo od nekoga, ki naj bi bil moj partner. Zakaj že?

Jebeš ženo, otroka, verjetno niti ne bi bila edina njegova avantura. Zakaj ne bi samo enkrat mislila samo nase in prav na nobenega drugega?
Ker si ga res želim. Zaupam mu in še moj šef je kar je še toliko bolj sexy. Večinoma mislim samo na to, niti ne na bivšega kar mi daje občutek svobode, celo sreče. Vem kaj je prav, celo življenje delam kar je prav. Rada bi prebolela bivšega in če mi bi ena taka avantura pomagala, a sem neumna, da ne probam? Če bi res zasralo to najih delovni odnos, samo menjam oddelek in ga ne vidim več. Tako sva stalno po terenu in sva sodelavca samo na papirju. Prosim! Rabim eno klofuto, da se vrnem nazaj na realna tla.

Najprej odrasti.
Potem začni razmišljat, kako boš popravila napake, ki si jih naredila…


Pa ne bi, hvala za nasvet.

Bomo brali čez kakšno leto novo temo od tebe, kako si zajeb…., se zaljubila v poročenega in sedaj ne veš, kaj naredit, ker se on noče ločit 😀

Ali pa čez nekaj let, kako si najlepša leta zabila za enega poročenega, ki se itak ni ločil, ti pa si sedaj sama, samcata, rada bi imela družino, a kvalitetnih tipov ni več ali te ne povohajo 😀

Sicer si pa misliš, kaj neki da si, a si totalno brez moralnih vrednot. Nič drugačna od tega poročenega šefa, ki te oblega. Navaden karakterni poden, ološ.
Meni recimo še 1x ni padlo na pamet, da imam karkoli s kom, ki je v zvezi ali poročen, ker se zelo hitro lahko vživim v kožo tiste prevarane punce/žene, čeprav nikoli v življenju nisem bila prevarana.

Super. Za žensko je ful ugodno, če se zaplete s svojim kurbirskim šefom. To ji dvigne ugled med sodelavci, pri ostalem vodstvu in poslovnih partnerjih. Sploh če gre res samo za občasni seks in še sploh, če je šef poročen.
Se ti dejansko ne dogaja nič tako zanimivega v privat življenju, da se navlažiš samo na pravzaprav podpovprečnega šefa z velikim gobcem? Ko se boš streznila, se boš zgražala, s kakšnim sluzom si bila.

Hej, ostali komentarji so tako grobi. Ne sekriaj se, to so pac Slovencljni. Meni pa je vsec, da si naprej raje napisala/vprasala kot to samo storila. To pomeni da imas moralo, vsi smo krvavi pod kozo. Vsem pase pozornost nekoga, se posebi po letih, ko nas je nekdo tlacil dol. Vrjamem, da vsakic ko te bivsi poklice, zgubis delcek sebe, zato je tvoja samozavest na psu. Ta sef pa ti jo je malo dvignil. Sama sem imela zelo podobno zvezo za sabo, bila sem z njim od 17-23 pa potem se kaksne leto malo ja, malo ne- kadar me je on klical sem priskakljala in se potem sekirala. Vedela sem, da se spremnil pac ne bo, ampak nekaj upala. Potem sem se odlocila, da ga pozabim na enak nacin kot si to zacela delat ti. Sem spoznala tipa, ki je bil v zvezi. Sicer brez otrok, v svezi zvezi, pa vendar zaseden. Se je cisto zagrel zame, meni pa je tako pasalo to obcudovanje. Potem je pustil punco in bil z mano. Najprej sem bila “zaljubljena”. Vendar sem bila zaljubljena v svoj odsev v njegovih oceh- v nacin kako me je videl . Potem pa ko sva bila skupaj, pa je bil cisto nor name, sem se sama totalno navelicala. Ga po pol leta pustila in mu totalno strla srce. Se sedaj, po treh letih me komaj pogleda. Dejansko sem bila grozna. Najprej “nora” nanj, potem pa se mi je dobsedno cez noc zagnusil..ker ga v resnici nikoli nisem imela rada..samo preboleti bivsega sem zelela. Pa sem si potem nakopala na glavo slabo vest…skratka, sedaj sem stara 33, noseca, porocena z najbolj super moskim. Na tistega bivsega niti ne pomislim vec… v zivljenju se vse nekako uredi. Ne skrbi. Porocenega sodelovca pa pusti, ker vrjemi da se lahko zaljubis. Se posebej ker si v obuctljivem odbobju. Ampak taka ljubezen, bo zate spet boleca, saj je zaseden. Ne dobivaj se z bisvsim in si najdi samskega, simpaticnega in uzivaj.

Sicer ste eni res moteni, ampak to je točno kar sm rabla. Tnx.

Pozdravljena,

pišeš na napačno stran oz. forum, ker so tu sami svetniki, v resnici pa mnogi grešijo mnogo bolj.

Vse stvari v življenju se zgodijo z razlogom. Jaz več nikogar ne obsojam. Poslušaj srce, svoj notranji glas. Živiš le eno življenje in če si pripravljena sprejeti odgovornost in možnost, da se boš v tega moškega zaljubila, potem naredi tako, kot čutiš. Ti je pa takoj jasno povedal, da ne bosta imela nobene globoke vezi, samo spolnost, tako da mu pozneje ne moreš ničesar očitati.

Srečno!

Aaaaaah, štekam!
Tale naša čustva so res težavna – life pa tudi ne daje nagrad za plemenitost in pridnost.
In potem je to v resnici najlažje kompenzirati v delovnem okolju, tam, kjer si ustvarimo okolje “svojih ljudi” iz katerega ob obilici vsega kar počnemo niti ne pogledamo zares. Ampak, draga moja, to je pa res najlažje! Koliko težko pa je enemu modelu zapecat enega “kurbirskega” šefa? Četudi misliš, da bi s tem dala obliž na svojo samozavest – ah, kje pa – kmalu bi bila jezna nase, da si res padla tako nizko.
A ni bolje, da ohranjaš nivo in nedosegljivost? Tisti čar, da ti bo vedno “jedel iz roke”, ob enem pa ne boš prizadela ne sebe, ne njegove familije, on pa očitno tako ni nek sanjski soprog, tako, da ne bodi nazanje še ti tista, ki jo bo imel za “eno samo črtico”. Bildaj svojo samozavest – ne njegove. Tvoja se bilda, dokler te ne dobi, njegova, ko te dobi!
Ti pa – vključi se v kakšno okolje, kjer so res hudi (po možnosti samski) tipi. Športni klub, pojdi med podjetnike – in zapecaj najboljšega tipa (ne nujno najlešega).
Tako boš ubila tri mah: sebi boš našla enakovrendega partnerja, šef se bo še naprej slinil, bivšemu pa boš pokazala, da si lahko dobiš veliko boljšega, kot je on!
Ampak, tukaj je ena težava: vzeti si moraš čas za okrevanje. Kar se ti je zgodilo z bivšim je res svinjarija. Grdo. Čustveno boli. Vzemi si čas in preboli. Vsaj eno leto. Naredi si najboljšo verzijo sebe: s kreativnostjo, športom, zabavo, če ti ni predolgočasno, tudi z meditacijo. Nič ni narobe, če malo pojokcaš in vržeš v steno kak kozarec. Ampak, ko boš vstala, močna, nova in prenovljena – bo spet vse OK.

A dejte no, a noben od vas ni v življenju storil kaj prepovedanega? A bomo stalno moralizirali in se delali da prepovedano ni najslajše? Edino kar ti lahko rečem je to, da je življenje eno samo! Misli nase, na svoje želje in bodi malo egoist.. Na koncu nam itak ne preostane drugo kot mi sami

Oh, baby…. on bi te-ti bi ga, ti pa kle čas zgubljaš😇 YOLO Takšna, kot si bila (žena,zvesta,…) je preteklost! To je tvoja cona znanega, včasih udobja, zdaj pa je čas za nepoznano. Punca, pripravljena si skočiti nanj!! Mislim da smo v tem času spodobni ločiti užitek. Daj si duška, saj on vara in ne ti. Ti pa svetujem da mu pol ne težiš, zdravo fuk zvezo ohraniš na daljavo….ne peteljaj se mu po zakonu in ne fajsbukaj mu življenja pa bo,srčke pa prihraniš za naslednjega,samskega😆

Draga punca!
Nič ni narobe, da te meče, vendar avanturo poišči izven delovnega mesta.
Izgubila boš ugled med sodelavci in postala še ena izmed avš. A si res to želiš?

Go for it !!!! Samo 1x se živi

Ne vem no, vse se vrača pravijo. Pač tale je zaseden, vrjetno je še kje kakšen, ki pa ni raje poišči takega. Službeni odnos si boš sigurno zasrala s tem pa še kaj drugega a je res vredno? Ja ti paše pozornost in ta energija to je normalno, samo vseeno no ima dva majhna otroka in partnerko, kako bi bilo tebi če bi bila na mestu te boge žene. Do the right thing.

Madonca morate biti ene že obupane, da si ob vsej kopici moških najdete takšne, ki so oddani, poročeni, sodelavci, šefi ali celo vse v enem. Hmm, ali pa ste zgolj samo tem tipom zanimive, ker itak nimajo kriterijev pri izbiri in gredo po principu “katera bo prej padla”

Joj…eni komentarji so za Kozlar.
Poslušaj mojo zgodbo. Bom na kratko.
Poročena,bila brez otrok ker ni šlo.
Menjala službo in en sodelavec mi je tako izstopal,da mi je bilo žal načrtovanja poroke.
On je bil poročen z dvema mulčkoma…
In ja,tudi obratno je bilo zanimanja v izobilju. Hodili smo na smučanje,pa mi je težil in sem mu rekla naj ne najeda,kaj bom mela jaz od tega…da bom takrat ko potegnila…
In ni bilo nič. Nekaj časa sva bila vzdržna,nekega dne pa sva eksplodirala. Trajalo je 3 mesece…hm odločil se je zapustiti ženi in otroka zame. Jaz sem se ločila. Sem izgubila krasnega moža,dobila še boljšega. Imava 3 otročke. Kljub katastrofi z vsemi kontakti z ženo in otroki…sem nekako zgradila raj. A je trajalo slabih 10 let.
Danes se ločujemo,ljubosumje in psihično in fizično nasilje…pa mi ni žal niti sekunde..
Niti sekunde ❤️🥰🙏
Iz te zgodbe so na naši strani nastala 3 in na drugi 1 novo življenje…
Tko da ja…marsikatera tudi nate nebo gledala,tko da si ok…
🤗

očitno se je poročeni sodelavec ustrašil, da ne boš padla kot zrela hruška in takoj napisal 5 mailov pod različnimi imeni.

Tvoj bivši te je prevaral in iz tvojega posta se vidi, kako ti je ( bilo ) hudo. Misliš, da ne bo tako hudo tudi ženi tvojega poročenega sodelavca? Pa če ne pomisliš nanjo….Tvoj bivši se je igral s tabo. Misliš, da se tvoj sodelavec ne? Če ti pa je vseeno in želiš biti le igračka nekomu pa to naredi.

Ker sem prejela precej negativnih komentarjev bom dala en feedback. Upostevala sem tiste, ki ste dejansko prebrali in razumeli. Dala sva se dol, ze en cas nazaj. Sedaj sva bila skupaj ze kar nekajkrat. In je najboljsa odlocitev kar bi jo lahko naredila. Najprej sem imela slabo vest zaradi otrok in malo zene, ampak sedaj ko vem, da tudi ona ni ravno zvesta, se mi gladko j…. V postelji je dober, jaz sem dobro, celo srecala sem bivsega danes in nisem cutila nic posebnega. Tako da ja, rabila sem nekaj takega, da me zbudi iz depresije. Sem spet srecna in samozavestna in niti malo zaljubljena v sodelavca. Je pa jasno, da bova kmalu koncala ker postaja odnos nenaraven, ni take privlacnosti kot sva jo pricakovala, niti pretirane zelje po sexu ni vec, malo sva se ze navelicala en drugega. Edina privlacna stvar je ta, da je prepovedan. In vsi cistuni se lahko obrisete pod nosom in se umaknete nazaj v brezmadezno pravljico v kateri zivite. Sebi sem pomagala in to je vse kar me trenutno briga.

Sebi si pomagala “odreti piko”. Kakor koli obrneš, se je ob branju te teme skoraj nemogoče izgniti občutku, da ne znaš odložiti potešitve trenutne potrebe, kar pa je znak neodraslosti.
Se pa ni za sekirat… Posledice svojih egotripov boš na koncu nosila le sama. 😉

New Report

Close