poročen je…
Draga mucqa,
lahko si kar prepricana, da te bo porabil za beg pred sedanjostjo, ki ji ocitno ni kos. Bodi pametna, bi rada vzela dvem otrokom oceta? Ce se to zgodi, ne bodi razlog ti, ti bo vedno zal…
Ne vem, sama mu ne bi zaupala. To je moje mnenje, zdaj se pa sama odloci.
LP
Bravo, Tanja, super inteligenten odgovor, pa tudi zelo realističen. Imaš prav, za takšne primere ni modela, vedno so razlike, in individualizem pride prej ali slej na dan.
Trenutno so njegova žena in otroci na morju. In prav ta vikend ima rojstni dan. Vabi me na večerjo in nimam pojma, kaj naj naredim. Kaj je zdaj s tem testom?
Pojdi na večerjo in se imej lepo 🙂
Draga mucqa!
Verjetno si iz tega izluščila, da ni zate! Seveda če se boš zapletla bo lepo vendar bo imel on čas zate samo takrat ko si bo on želel. Za tvoje želje se ne bo menil. In zakaj? Zato ker je oče in mož in ne more kar tako nekam oditi in si vzeti časa zate. Skupne dolge izlete in dopuste lahko pozabiš!!! To bodo samo kratki ukradeni trenutki ki nikoli ne prinesejo nič kaj dobrega zate.
In ko boš ti nekoč poročena in imela družino boš vedno v skrbeh kaj pa če me slučajno mož vara z kakšno punco tako kot sem jaz v svoji mladosti za nekaj časa uživala z poročenim moškim!!
Ampak brez obveznosti.
Ostali so ti že povedali vse – z moje strani pa: Punca, ne ga srat’!!! Vsekakor boš ti potegnila krajši konec.
Draga Mucqa!
Ce ti se ni jasno da te tip “nateguje”, moje sožalje! Izkoristil te je ze zdavnaj. Ce si v zivljenju pripravljena igrati vedno drugo violino izvoli!
Ce prav razumem si stara 20 let. Uzivaj zivljenje in ne bodi naivna
Lep pozdrav
Povedu ti bom le to da se merki in mu nič ne zaupaj. Reč naj to da ima tebe pove ženi al naj pa te pusti pri miru.
predstavljaj si,da si ti njegova zena in kako bi teb blo pol…prov grdo je tkole vse skp
Mucqa, si pa res v tezki situaciji; razum ali srce?
Vsi ti svetujejo in tudi jaz se z vecino strinjam…Tezko ti svetujem, ker so v bistvu ze vsi povedali glavno. Meni se to ne zdi ok; oni so druzina in naj on kolikor hoce govori, da ima probleme itd…so oni se vedno in vedno bodo druzina… Nekdo ti je to ze rekel: ti bos samo razdiralka… Zalostno, vendar resnicno. Si res se mlada in ne vem zakaj ne poslusas razuma in vse skupaj pustis?!! Ce se bosta kdaj locila in bo prisel k tebi- potem ga imas…a dokler je porocen nimas nikakrsnih sans. Svetujem ti da se res cimprej umaknes, ker jaz ne bi mogla ziveti z mislijo, da sem bila povod za razdor druzine. jaz ne bi mogla… pa ti?
Upam da bos pametno premislila; postavi se v kozo vseh vpletenih v to situacijo in naredi pametno potezo.
Vso sreco.
Forum je zaprt za komentiranje.