Najdi forum

Pozdrav!

Všeč so mi moški , ki so poročeni oz. okoli 30-ih! Imam tudi razmerje z poročenim moškim!Zelo mi je všeč in neprestano mislim nanj.Tudi on velikokrat me pokliče in pravi,da me pogreša in ,da me ljubi.Kaj naj naredim?

Lp

Hmmm, koliko pa si stara ti ?

Poišči fanta brez obveznosti, saj na tuji nesreči ne smeš graditi svoje sreče.

Tkole si jaz tole razlagam. Tip prinaša težave. 1.) če je svojo ženo prevaral in bosta pač enkrat vidva skupej, bo bo vsej verjetnosti tud tebe prevaral. 2.)a si res želiš tako razmerje, ko veš da se večino večerov vrne nazaj k svoji ženi.
Mogoče si pa želiš le drame, sej veš skrivnost, skrivanje pred drugimi,… Vprašej sebe kaj hočeš? Boš že našla odgovor!

Zakaj pa bi morala kaj narediti?
Iz tvojega pisanja sem razbrala, da se sploh ne obremenjuješ s tem in da ti je všeč. Sicer ni lepo, da kališ srečo drugim, če pa bi se res rada spremenila, pa najprej spremeni svoje mišljenje, da so ti všeč poročeni.

Si že pomislila na to, da se bojiš resne zveze in da te zato privlačijo moški, kjer gre samo za seks, oziroma oprosti tudi za romantiko, in kjer že vnaprej veš, da zadeva verjetno ne bo trajna.

joj najbl mi grejo pa na zivce take zenske…ene p*****e…takim pa res prvoscm, da se jm zgodi isto al pa se huje kot unim zenam….

Seveda so ubogi možje pri vsej stvari popooooolnoma nedolžni …;))))))

ja no..sej si smesen…
a sm kdaj to rekla?
seveda so tut oni krivi…sam ce ne bi blo teh zensk, ne bi blo problemov…ne razumem da jim zdrava pamet ne pove, da je bolje da so najdejo samske moske. sicer pa ne razumem da je lahko kaka zenska tako sebicna, da si privosci, da se zaradi nje razdirajo druzine…vem da so tudi moski krivi, ampak ce ne bi blo teh zensk…
ocitno bos se naprej sarkasticen….eh….

Težko je najt pravega partnerja. In očitno v tem iskanju, ko naletimo na primernega kandidata (-tko), ni tako zelo pomembno ali je poročen ali ni. Veliko je primerov, ko so ljudje nesrečno poročeni, spoznajo nekoga drugega in znajo potem v drugo ustvariti bistveno boljšo zvezo. Očitno stopamo v zakon preveč nezreli.

Zdravo!

Sam sem se ločil od svoje žene zaradi druge punce pred 4 leti in ne morem reči, da je kriva moja sedanja še ne žena. Enostavno človek včasih začuti, da bi z nekom lahko bil srečnejši, pa čeprav se zaradi tega odpove marsikakšni materialni dobrini, ki jo je ustvaril, na žalost pa trpijo otroci. Seveda so izjeme, kjer poteka ločitev idealno, le da jih je malo. Težko je kriviti izključno ženske kot vzrok za ločitve, vzroki so ponavadi globlji in izvirajo iz večletnega odnosa v zakonu ali izvenzakonski skupnosti, kakorkoli se že imenuje.
Imam pa občutek, da j.j. govori o tem, da so ji všeč poročeni moški, torej ni omejena zgolj na eno osebo, to pa je že druga pesem, saj s tem verjetno sama sebi daje potrdilo, da lahko dobi odraslega, resnega moškega, a se verjetno še ne bi rada vezala, saj je sama verjetno še kar mlada. Ali pa se motim ?

Kitajci (v bistvu budisti) imajo eno zelo lepo reklo: Nikoli nekomu ne stori tistega, kar ne želiš, da bi kdo storil tebi.

Postavi se v kožo njegove žene in si sebe predstavljaj na njenem mestu. Potem boš že vedela, da to kar počneš ni prav.
Ne nasedaj na fore, ki jih pripovedujejo tipi, češ, da se z ženo ne razumejo, da so z njo le zaradi otrok itd. To pomeni samo to, da si trenutno ti zanimiva, drugič bo pa ena druga. Če boš delala težave, te bo enostavno skenslal. Zelooooooo redko se moški ločijo zaradi svojih ljubic, zapomni si to, in v taki situaciji je vedno ljubica tista, ki če čisto vsega kriva.

Briši iz te zveze – dost je drugih tipov, ki niso vezani.

Norim, ker je zenska napisala: “Všeč so mi moški , ki so poročeni oz. okoli 30-ih!”, kar nekako pomeni, da so ji nasplosno usec taki moski in da ne gre samo za en primer. Torej zenska uziva v tem, da razdira druzine. Kaj hoce s tem dokazat? Men je blo kar slabo, ko sem prepisala njen citat.

kavsaj dalje

Tyra, draga Tyra!!!

Veš prvo moraš probat kako je to , pol pa lahko govoriš!Jst nisem govorila o razdrtju družin , ampak sem pri tebi opazila , da si ful razburjena glede tega kar sem napisala-mogoče si pa imela kakšno tako izkušnjo???Pa tudi rada bi ti povedala, da za srečo, ali zalost v zakonu ali v parih sta vedno potrebna dva.Ti pa kriviš samo mene!Nisi fer!Jaz sem prosila za mnenje in ne obsojanje!!!

Lp:j.j.

Dragi JAN!

Imaš prav kar si napisal in občutek te ne vara!Misliš,da sem mlada – koliko let bi mi pripisal?

Lp:j.j.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close