Najdi forum

Poravnava

Od Zavarolnice sem dobila Poravnavo za mladoletnega sina, ki je skupaj z očetom doživel nesrečo. V nesreči, ki jo je povzročil njegov oče je oče tudi umrl.

Odškodnina za:
AO- sin je imel lažje opekline, odrgnine in bolečine po telesu, bolniški stalež 14 dni, izguba očeta, …….
AO+izplačilo ob smrti zavarovanca, bil je edini sin

700.000,00 sit.

Prosim za vaše mnenje?

AO+ odškodnine so do 12.000.000,00 mio sit.

Kaj vse lahko vpliva na AO+?

Hvala in lep dan

Na izplačilo vpliva jo poškodbe,ter prizadeto zdravje,verjetno pa še kakšen drug dejavnik.Ne morem vam napisati mnenja,saj bi kaj več lahko povedal odvetnik.Žal mi je ob izgubi,ki ste jo utrpeli,lahko vam samo namignem,da bi verjetno lahko preko odvetnika dobili boljšo odškodnino.
Lepo pozdravljeni ter srečno, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Na Zavarovalnico sem poslala obojestransko podpisano poravnavo za izplačilo odškodnine. Zanima me v kakšnem času izplačajo odškodnino .

Hvala in lep dan

Poravnavo vam nakažejo v nekaj dnevih.Srečno, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Na Zavarovalnici so mi rekli, da je zakonsko določeno, da mora biti izplačilo v roku 15 dni, in ker so ti že dnevi potekli so mi rekli, da je potrebno malo počakati, ker so njihovi pravniki na dopusto. Ne vem kakšno vlogo imajo pri izplačilu. Dobila sem poravnavo za izplačilo odškodnine, ki je sestavljena s strani pravnika , podpisana od odgovorne osebe, zahtevali so le še moj podpis. Kaj menite?

Malo počakajte,pa boste dobili nakazano,upam da čimprej,pozdrav,Bruno

Hvala za vse nasvete, res so nakazali v roku, ki ga imajo določenega.
Uspešno delo naprej.

Lep dan,

New Report

Close