popravilo škode zaradi toče in popravilo zaradi škode na parkirišču:
na zavarovalnici mi je napisal cenilec rok za popravilo tri mesece, na pooblaščenem servisu s strani zavarovalnice pa sem vpisan v knjigo in pridem na vrsto za popravilo menda šele enkrat spomladi(za popravilo od toče so menda tako dolgi roki). takrat me bodo poklicali iz servisa in izdali delovni nalog na podlagi zahtevkov, ki jih že imam odobrene od zavarovalnice, potem pa bom moral stopiti ponovno na zavarovalnico, da mi le-ta izda novi nalog za poplačilo stroškov servisu z novim datumom.
Na servisu je dejal, da je čas za popravilo tako in tako dve leti.
Gre za zavarovalnico Triglav. Ali je temu res tako?
S cenilnim zapisnikom lahko popravljate svoj avto kjer želite.Po moji oceni vam ga sedaj popravijo v zelo kratkem času,samo pozanimajte se.
Lep pozdrav, Bruno
oh, tole pa ne bo držalo. Koristil sem namreč popust ob sklenitvi zavarovanja in s tem pristal, da popravljam avto na servisu, ki ga ima izbranega (no je več servisov) zavarovalnica in moral sem izbrati iz spiska njihovih pooblaščenih izvajalcev. V Ljubljani je gužva, na Jesenicah pa ni bilo toče in je seveda čakalna doba krajša. A zdaj se pa naj vozim okrog po SLO. Nekaj stroškov sem vsekakor že imel s telefoni, da sem se prepričal kako je pravzaprav drugje.
Ste pa dragi Bruno zgrešil vprašanje, zato tudi moja daljša obrazložitev. Pričakoval sem odgovor in ne kar nekaj……..!
Moj odgovor na vaše vprašanje ni bil kar nekaj.
Če bi mi napisali v prvem sporočilu,da ste vezani na popust pri sklenitvi zavarovanja,bi vam tudi odgovoril drugače.
Če boste na ta način postavljali vprašanja,nikoli ne boste dobili pravega odgovora.
Dragi oh,ne vem ,kaj naj vam še napišem,le še to,da je bilo vaše vprašanje pomanjkljivo.
Veselim se že vaših naslednjih vprašanj.
Bruno