Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Popravilo šestic

Popravilo šestic

Pozdravljeni,

imam problem s šesticami, oziroma v bistvu z eno, a druga ni nič boljša. Pravkar mi je namreč odpadla plomba in imam praktično ves zob odprt in bo verjetno precejšen poseg za sanacijo (krona?).

Boli resda nič, a sem pred dilemo, kam iti to urejat. Če sem pošten sem s svojim zobozdravnikom, kljub temu, da ga na veliko hvalijo, precej nezadovoljen. Kadarkoli mi naredi plombo v medzobnem prostoru imam potem probleme z zatikanjem hrane, ponekod mi celo zobna nitka ne ppride več vmes in zadnje plombe med 4 in 5 zgoraj mi povzročajo prav napetosti, zobna nitka ni šans da jo spravim skozi in tudi hrana mi ostaja noter.

Saj mi je jasno, da nisem vsaka dan mlajši in tudi zobje ne, samo a je normalno, da imaš po ustih neprijeten občutek po posegu zobozdravnika? Kam naj grem po nasvete, saj vsak svojega konja hvala, jaz pa imam samo ene zobe?

Lepa hvala za

Pozdravljeni,

stvar je zelo preprosta; če niste zadovoljni s svojim zobozdravnikom, izberite drugega. Kaj več vam tu ne morem pomagati.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close