popolnoma razdvojena
Napisala bom zelo na kratko, čeprav me moj problem zelo obremenjuje in zelo trpim. Moja zgodba je takale. Sem v zvezi z moškim, ki ga po eni starni zelo močno ljubim. Ujemava se v vseh pogledih. Je prvi, ki mi daje v bistve vse, kar se pri moških kdaj iskala in želela. problem pa je v tem, da mi fizični ni tako všeč. Kljub temu sem se z njim spustila v zvezo. Skupaj sva že dobro leto. Mislila sem, da vendarle ne bom komplicirala, če kar se zunanjosti tiče ni ravno po mijih merilih. Mislila sem, da bom sčasoma to prezrla. Amapk globoko v sebi čutim, da se mu ne morem popolnoma predati. Hkrati pa ne morem brez njega. Večkrat sem že poskušala, da bi prekinila zvezo, vendar ne morem. Po eni starni čutim močno ljubezen do njega, po drugi pa strah, odpor. Ne vem, kaj naj storim. na trenutke se mi zdi, da me bo kar pobralo. Kaj naj storim Prosim svetujte mi. Najlepše se vam zahvaljujem za kakršenkoli nasvet ali podporo. Lp!
Zivijo
Razumem tvojo prepolovljenost. Danes je problem tudi marsikdaj v tem, ker tržne hiše oglašujejo s popolnimi teleščki. Ljudje se pa poskušamo približati čim bliže popolnosti, tu pa pridemo do križpotja. Razmisliti moraš ali se ti ta problemček predstavlja le ob vajinem javnem prikazovanju navzven, ali pa te res ne privlači.
lp
Malo analize:
ne ljubiš ga, ampak ga imaš rada, ker se ob njem počutiš varno. Ljubiti pomeni sprejeti ga v celoti, popolnoma.
če te fizično ni nikoli privlačil, kako pa funkconira vajina spolnost? Se ves čas pretvarjaš?
> Amapk globoko v sebi čutim, da se mu ne morem popolnoma predati. >
To je dokaz, da ga ne ljubiš.
Ker ti je žal zapustiti v redu človeka in ker te je strah, da bi bila sama
bodi odkrita in poštena do sebe in do njega. Če boš ostala z njim zaradi varnosti, se ti bo zelo verjetno zgodilo nekoč, da se boš zaljubila v nekoga, ki te bo neustavljivo privlačil- in kaj bo potem?
Ali pa boš živela z občutkom neizpolnjenosti in boš zagrenjena.
Sebe ne moremo prevarati, veš. Pa če si še tako razumsko dopovedujemo, vedno znova trčimo na sebe.
Sprašujem te samo ( in tudi sebe vprašaj), zakaj si se spustila v zvezo z njim, če te ni privlačil? To je ključno vprašanje.
lp
Jaz sem tud mela enkrat partnerja ,ki mi že na začetku vizualno ni bil všeč in so si tud moje prijateljice zastavljale vprašanje kaj vidim na njem,,,lepota ni vse ,sem jim govorila,,,me bo mel pa rad,pomembna je notranja lepota,,,ma sem se uštela……ne da ni bil lep še srca ni mel,,,,če ti ni všeč prekini z njim,ker ga nikoli ne boš čisto zare ljubila,,,vedno te bo nekaj motilo na njem,,,,in vedno bodo tu prepiri…
Ena moja nekdanja soseda, že iz otroštva sva skupaj rastli.
Kaj hočem povedati z tem. Ona si je izbrala takšnega moža oz. tipa, da je vsakdo rekel, da bi ga bilo sram sploh stopiti k njemu. Fizično je izgledal, popolnoma skuštrane dolge lasje, brez zobov in deloval je tako kot, da je drogiran. Ful zanemarjen je bil, in še danes je takšen. Ampak ta moja soseda pravi, da ni vse v lepoti, važno je dobro srce, in ona si je zagotovo najdla odkrito ter srčno njegovo srce. Še sedaj sta v zakonu in imasta tri otroke. Z njim je srečna, vsaj tako pravi.
Zato ti povem, da v lepoti ni vse, lepota je mamljiva in izgine sčasoma, ostane pa srce in duša. Ni vse v lepoti. Kot pove eden hrvaški pregovor tako:( ružan kuču kuči, a lijepi kolo vodi). Hahahaha. To je živa resnica. Malo pomisli, če bi imela zraven sebe enega lepega princa in, da bi te varal. Kaj bi pa potem? Mislim, da bi bilo veliko bolj boleče kot lepota. Zato čuvaj to kar imaš.
Tudi jaz imam moža starejšega od mene 13,5 let ni na izgled bog ve kaj. Ena moja znanka mi je celo povedala, da ona ne bi šla z mojim možem še, do WC-ja ne, baje od sramote. Haloooooooo! Normalno, da me je z to izjavo užalila. Jaz se ne sekiram zato.
Torej uživaj z grdim ali lepim moškim.
Veliko sreče in lp.
Doroteja
Pa saj ni rečeno, da te nelepi ne bo varal.
Bila sem zaljubljena v suhega, plešastega, prijatlce so rekle nikakvega, nobena ga ne bi imela. Jaz pa nora v njega.
In kaj se je pokazalo čez en čas? Lažnivec, prevarant, nonstop je lovil druge okrog, iskal po ženitnih posredovalnicah itd. Še dobro, da sem pravi čas ugotovila in prenehala z njim, ampak še zdaj mi ne gre iz glave.
Čudna so pota ljubezni, ne?
To pa je verjetno tisto iz nesrečnega otroštva, ko si misliš, da te ta ne bo zapustil ali varal.
1. Doroteja
“…ni vse v lepoti, važno je dobro srce,..”
blablabla….za dobro partnerstvo in starševstvo je pomembna LJUBEZEN, kot je že ena napisala – ljubezen je brezpogojna, tj. brezpogojno sprejemanje drug drugega. In ljubezen ni vedno povezana z lepoto, pa tudi dobro srce ni dovolj za ljubezen. Poleg ljubezni pa mora delovati tudi kemija, kar pa pri lejli manjka.
Sama sem bila v isti situaciji kot lejla. Ni ista, kot tvoja, Doroteja, ki nekoga brezpogojno sprejemaš. Lejla svojega partnerja ne sprejema popolnoma, kot ti.
2. Lejla
Prekini, bo hudo, ampak, če boš ostala z njim bo še huje. Osebna izkušnja.
ne vem kaj naj ti odgovorim, ker potem bi znala tudi sebi…..
vsi ki so bili meni všeč in sem mislila da je to-to (karakter, obnašanje, služba, sex), so odšli, minili. (=očitno jim jaz nisem sedla)
zdaj sem z nekom, za katerim po svojem starem razmišljanju nikoli ne bi obrnila glave na ulici, pa sva se karakterno ujela kot dva mucka iz istega peharja.
Kaj naj potem?
Čakam princa na belem konju ali konja u belem mercedezu ?
Meni se pa malo dozdeva, da utegneš biti ti malo zakompleksana glede svoje zunanjosti in potrebuješ potrditev, da izgledaš dobro s tem, da imaš “lepega” fanta. Če si pod 20 let, te razumem, sicer imaš težavo.
Ali kot so že nekateri dejali – imaš ga zato, da nisi sama.
Dejstvo pa je, če te fizično odbija, potem ni pošteno, da si z njim.