Najdi forum

ponudba !!

Ja vidim da ste se kar lepo razpisali na mojo temo.Kdo pa pravi da jaz svoje žene nimam rad in da je nebom vec imel !!!!!
Mislim da ne smemo mešati sex in pa ljubezen,menim pa da je sex še lepši ce se dva ljubita.Mogoce pa bom svojo zeno se bolj ljubil in cenil kot prej ce bom imel še kakšno drugo izkušnjo z neko žensko.Mislim da je vskdo že pomislil pa tudi tisti ki najbolj nasprotujejo meni na kaj podobnega kakor jaz ,samo da si tega ne priznajo ali pa nocejo priznati !!!.Mislim da idealnih zakonov ni.Sej sem tudi jaz z mojo ženo skupaj 15 let od tega 9 let v zakonu pa je še nisem prevaral in tudi nevem ce jo bom ?!.Mogoce ko bom prišel do take situacije se bom obrnil in si mislil vse skupaj brezveze.
Mislim da pa ste nekateri prehitro obsojali brez premisleka.

Zdravo!
Ti je dolgčas- ni doma več zanimivega seksa, sploh ni seksa, ali kaj te sploh muči ?
Z ženskami je tako -nekatere takoj padejo- tebi pa pade kamen na dušo! Nekatere se zatrapajo vate in ti potem težijo …
Lahko se pa ponovno zaljubiš- po nekaj letih pa boš spet na istem!
Ne boš veliko zamenjal – lahko pa si nakoplješ kar nekaj težav.
Ali veš kateri moški so največji optimisti?
Tisti, ki vsaki dve leti preverijo,če jim je že potekel poročni list!
Si ti že preveril?

No ja , praviš , da ni idealnih zakonov…..veš, se najdejo tudi izjeme. Mi je pa prav žal, če tvoj ni idealen.
Pomembno je pa tudi seveda, kaj se jemlje pod besedo idealen…
Moj je za moje pojme idealen……….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Saj, precej pogosto vprašanja je, ali je popestritev z izvenzakonskim seksom nekaj negativnega, kot moralizirajo mnogi, ali pa nekaj pozitivnega, kar še utrdi zvezo, na kar prisegajo swingerji. V vsakem primeru pa “športni” sex vpliva na izkušnje in kvaliteto sexa posameznika…;))))

Verjetno ni absolutnega odgovora, oziroma si mora na to vprašanje odgovoriti vsak sam.

Osebno se mi zdi, da mora biti v zakonu čim manj prepovedi, torej, da imam “pravico”, oziroma, da razmišljanje o skoku čez plot in raznih multi sex kombinacijah ni prepovedano, da pa je fajn, če ne čutim zato nobene potrebe.
Seveda pa mora imeti moja partnerka (pa čeravno je ženska, ki je kao iz venere in kao drugače pojmuje sex ..;))))) iste pravice kot jaz in verjetno je pametno o tem se čimveč pogovarjati.

Po mojem je takole:
– če ne čutiš potrebe po popestritvi s kako drugo osebo je ok
– če čutiš to potrebo, potem je nikar ne zatiraj v sebi, ampak jo kar izkoristi. Morda je praktično za prvič biti tiho, ker so znani primeri, da je nekdo poiskusil in šele ob tem spoznal kako dragocena mu je zveza in je prišel do spoznanja, da svojega partnerja ne želi nikoli več prevarati.
– če ti tak sex prija, je treba partnerju povedati (saj bo itak prej ko slej zvedel), s tem bo zveza prišla na preizkušnjo in dogodilo se bo nekaj izmed naslednjega: ali bosta nekaj spremenila v odnosu in zveza se bo izboljšala, potrebe po dodatnem seksu ne bo, ali se bosta zmenila, da bo sedaj še drugi partner poiskusil s čim takim, pa se bomo potem naprej pogovarjali ali pa bo zveza razpadla.

Karkoli od tega se zgodi, je ok.

Kaj pa ni ok? OK ni to, da si to želimo, pa ne upamo narediti, ker se bojimo, da bomo nekaj izgubili in potem trpimo in se brez veze obremenjujemo…

Veliko vprašanje je tudi to ali izvenzakonski sex pomeni tudi nespoštovanje do partnerja. Kot vemo, pa je ravno spoštovanje temelj dobre zveze. Očitno marsikdo zmore iti preko tega, oziroma so primeri, ko skok čez plot ne vpliva na medsebojno spoštovanje (saj sicer partnerja ne bi ostala skupaj, ali pa celo poglobila svoje zveze).
Po drugi strani pa so ljudje (po moji logiki ozkosrčni tepci), ki ko zvedo za dodatno aktivnost svojega partnerja, ne morejo tega prenesti in na vrat na nos zapustijo zvezo, ne glede na posledice. Če imaš nekoga res rad, potem zmoreš vse (?) odpustiti. Ali res?

Tudi jaz mislim, da je moja zveza idealna. Sicer še ni zakon, sva pa vseeno skupaj že 8 let in skupaj tudi živiva. V vsem tem času mi niti na pamet ni padlo, da bi fanta prevarala in verjamem, da njemu tudi ne. In dvomim, da bo čez nekaj let kaj drugače. Mislim, da če partnerja res ljubiš in spoštuješ, ti sex z drugimi ni potreben.

Menim, da je vse v redu, če se najdeta skupaj dva taka, ki jima je v užitek in zadovoljstvo seksati z drugimi. Zelo nefer je pa biti z nekom, ki ni za take hece, ti zaupa in ti je zvest, ti si ga pa privoščiš na vse načine!
To je pravzaprav vse, kar sem hotela povedat na to temo….

Vse lepo in prav, dokler o tem samo debatiraš. Pa je lahko vse samo črno in belo. In vedno rečeš – so izjeme in so idealni zakoni, moj zakon je takorekoč idealen, moj partner ne misli na varanje…

Navsezadnje pa je res tako kot praviš Edi. Absolutnih adgovorov ni, vse je OK, še posebno pa JE RES, da zmoreš vse odpustiti, če imaš nekoga res rad.

MORDA SO ALI PA NE OBSTAJAJO IDEALNI ZAKONI. MENIM, DA SO TAKŠNI, KAKRŠNI SI JIH PREDSTAVLJAMO OZ. JIH VIDIMO MI. KAJ SI ŽELIMO MI IN NAŠI PARTNERJI, VEMO LE SAMI.
SAMA BI PRED LETI DALA ROKO V OGENJ ZA SVOJEGA MOŽA, SEDAJ PA NE VEČ. NI ME PREVARAL, PO 14. LETIH SE ŠE VEDNO LJUBIVA, VENDAR SEDAJ MISLIM DRUGAČE. ČE BI SE MI PRED LETI ZGODILO, DA BI ME PREVARAL BI ZNORELA. SEDAJ BI ME RAZŽALOSTILO, SKUPAJ VERJETNO NE BI OSTALA.
MORAM VAM POVEDATI ŠE IZKUŠNJE SODELAVCA, KI JE ŽENO ŽE PREVARAL. SEKS Z DRUGO JE PO BESEDAH SODELAVCA POPESTRIL NJEGOV ZAKON. ŽENA PA ZAGOTOVO TEGA NE VE !!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close