ponovna anksioznost
Pred nekaj šasa sem se vam že oglasila oz. sem vas prosila za nasvet glede moje anksioznosti – tam nekje marca, aprila. Imela sem tablete coaxil nato mi je psihiatrinja zamenjala za Zoloft 50 mg 1 dnevno in po približno 3 tednih sem se naprem prej počutila božansko. Nič več vrtenja v glavi, le tu in tam malo tesnobe, nič bolečin v udih, nič majanja sem in tja…. skratka super je bilo do približno teden, dva nazaj. Sedaj pa kakor da bi se ponovno začelo. Zopet čutim vročino-nekakšno oblivanje v lica ( na zunaj ni nič videti-nisem rdeča samo zelo mi je vroče v lica), rahla jutranja slabost in tisti čuden občutek v nogah, kakor da bi ti lebdela. V prsih pa čutim tudi kar močno nervozo. Res je, da ni tako intenzivno kakor je bilo prej preden sem začela jemati Zoloft, ampak tako dobro kakor je pa bilo zadnja dva meseca pa tudi ni. Sedaj pa vprašanje za vas. Glede na vaše izkušnje, ali je to trenutno stanje slabšega počutja, ali se mi bo zopet vse skupaj vrnilo, ali bi morda lahko povečala dozo tablet? Ali sem se morda te dva meseca bolje počutila, ker sem zelo veliko tudi fizično delala- ali je to možno? V kratkem imam sicer skupino pri psihiatru, kjer bom tudi svoje poslabšanje povedala ampak vas vseeno prosim za odgovor, ker me je zelo strah, da se mi bo zopet vrnilo to kar sem sedaj eno leto premagovala in sem mislila, da bo počasi tega že konec.
Še enkrat hvala za odgovor.