Ponavljanje
Zelo pogosto se mi dogaja, da si ponavljam besede, ki sem jih rekla in razmišlajam ali so zvenele neumno in kaj si tisti misli o mojih besedah.
In tudi veliko razmišljam o tem kaj naredim naprimer če se peljem po cesti in nakažem da smer kam bom zavila potem pa takoj začnem razmišljat kako sem se pelala, ali sem se “čudno” pelala, kaj si mislijo o meni tisti ki so vozili za mano, ali sem pravočasno nakazala smer zavijanja…
Veliko pa je tudi takih dogotkov, ki ne pomenijo nič, ki so vsakodnevni in mi ostanejo v spominu po več mesecev.
O vsem tem bi pa rada vedela ali je to narmalno da si ponavljam stvari ali… ali …
Kot vidite si še predstavljat ne morem zakaj razmišljam o takih stvareh zato vas prosim za vaše mnenje.
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor
Spoštovani, gre za prisilne misli, ki jih v nekaterih okoljih predvsem pri ljudeh ki sešeizobražujejo najdemo v 14%.”Normalno” je zelo širok in slabo definiran pojem, zato ga ne bom uporabil, vendar se število ljudi, ki se zaradi takšnih motenj NE OGLASIJO PRI PSIHIATRU blizu sredine Gaussove krivulje.