pomoč
Pričakujem 3.otroka.starejša sta že malo večja.Imam bolanega moža in ni izključeno,da bo takrat stanje še slabše ali pa bo hospitaliziran.Po prvih dveh porodih mi je ob strani stala mamica,ker sem bila obakrat precej šivana in slabotna( hb 77).
Žal je že pokojna ,kakor tudi tašča.Stanujemo malo bolj iz mesta,kjer tudi pozimi slabo plužijo in je velikokrat izhod onemogočen.Zanima me,ali se je možno s patronažno sestro v naši regiji,dogovoriti za kakšen obisk več.Imam sicer sodelavke a ker opravljamo samo nočno delo jih ne morem prositi naj mi dopol.pridejo kaj pomagati,ker jutra prespijo,prav tako nimamo sosedov.Ali je bolje,da se obrnem na kak center in mogoče poiščem kakšno žensko za recimo 3 dnevno pomoč( samo pri dojenčku,ostalo bo že pomagalo) za kakšno urico.Saj mogoče ne bo potrebno,ampak po prvih dveh porodih sama še vstati po otroka nisem bila zmožna,saj sem dobila se vnetje šivov( drugič sem morala potem nazaj v bolnišnico)
Hvala za odgovor.
Jana
ne vem ,kje stanuješ,obrni se na bližnji center za socialno delo,tam imajo pomoč in javna dela,gotovo ti bodo pomagali
patronažna sestra je le za zdravstveni del pomoči
Forum je zaprt za komentiranje.