Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala pomoč zdravnika…………..

pomoč zdravnika…………..

danes delam ponoči in imam malo več časa, da preberem tudi ostale forume, ki jih običajno ne obiskujem.
Imam tako službo da se lahko veliko pogovarjam z ljudmi in večkrat sem že opazila, da vedno več posameznikov jemlje zdravila za “živce”.
Še več je takih, ki odgovore na najrazličnejša vprašanja iščejo v knjigah, praviloma so to ameriški prevodi, kjer se pač znajdejo , žal, le kakšni holivudski nasveti.
Opažam tudi, da ljudje postajajo osamelci, da ne iščejo pogovora, ampak le nekakšno ramo, kjer bi za kratek čas odložili svoja bremena, brez večje želje, da bi sami karkoli ukrenili, da bi se spet postavili nazaj na noge.

Prav tako se mi zdi, da so vedno redkejši tisti, ki svoje težave rešujejo skozi humor. Naj se to sliši še tako banalno, vendar iz lastnih izkušenj vem, da se marsikaj vidi drugače, če je naša duša “sončna”.

Redki so tisti, ki jim je bilo v življenju prizanešeno. Vsak od nas nosi na ramenu svoj “križ”, kako težave premagujemo, pa je stvar osebne odločitve.
Vem, da je najlaže teči k zdravniku, saj imamo že v krvi, da bodo “zdravila rešila vse težave”.
Pa to sploh ni res !
Na vsak način pa bi bilo lepo, če bi se dalo stvari reševati skozi “velike količine sexa” .-)))
/ vsak tako včasih razumem gospoda Ruglja, naj mi oprosti, če to ne drži./

Lep nočno-jutra nji pozdrav,
S.

MALI OGLAS: šenkam škaf zelja, kilo jabolk in gajbo dobre volje:-)

Fantazirate idealizirano, kajti življenje za debelo plast ubogljivcev je težko, malo lažje je za tenko plast ukazovalcev. Veliko spolnosti s “pravim” partnerjem lahko “sestradanega” človeka za silo poteši. V katri plasti se nahajate in kaj delate? LP J. Rugelj

____________________________ dr. sc. med. JANEZ RUGELJ, dr. med. ZASAVSKA CESTA 42 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE Tel.: 01/561-31-67, 561-31-71 E-mail: [email protected] Internet: www.preobrazba-rugelj.si

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close