POMOČ-testiranje v argeološki ambulanti v PeK lj
Mi smo kri že dali in dva meseca čakali na izvide.
Potem sva se morali naročiti na provokacijo, ki jo izvajajo na oddelku (traja par dni) in sicer sva čakali 6 mesecev. Mora pa biti čisto zdrava, kar me v tem vremenu kr malo skrbi kako bo.
No, če je katera ki ima izkušnje z provokacijo naj se javi.
hvala,
Hy!
Sprejem je bil ob 7 zjutraj, sledi pregled zdravnika, potem te odpeljejo na oddelek, sldei zajtrk ob 8 uri.
Potem je igranje (na oddelku je igralnica z kr nekaj sestavljankami, barvicami, flumastri, igračami, tudi sestre delujejo in pomagajo pri ustvarjanju in prinesejo material.
ob 9 in do 10 nekje je vizita.
Ob 12 je kosilo, po kosilu je pri nas sledila provokacija (naj omenim, da je pri vsakemu otroku drugače, odvisno, na kaj ima alergijo) imajo določene ure, ob katerih dobiš odmerek in ti ga dajo.
na vsake pol ure je dobila vedno močnejšo dozo antibiotika(bili smo na tej provokaciji za hiconcil) potem je bila ob 14:30 malica, potem počitek in igranje do 18 ure, ko je večerja.
Po večerji umivanje in ob 21 uri spanje.
Midve sva dobili ob 21:30 še eno dozo zato sva ostali kar budni in bili kr kregani, halo kaj počneva ševedno pokonci ???
No wc je 2 etaži nižje, zraven je prav tako tuš-brisače sem imela sabo-spodaj jih ni (lahko pa uzameš kako v kopalnici kjer skopaš otročka in jo prineseš potem nazaj gor-vse bolj na skrivaj :=)
Jedla nisem prav veliko-malo kar je ostalo od Klare in sendvič spodaj ki sem ga kupila ko je klara zaspala.
Prepovedano je vsakršno dajanje hrane otroku-ničesar!!!
Če te še kaj zanima piši na privat mail-tukaj ne gledam ves čas.