pomoč staršem otrok s posebnimi potrebami
pozdravljeni!
sem med. sestra zaposlena v rehabilitacijskem centru stara gora in ker veliko sodelujem na forumih se nekako “moram” tudi sem dodat:)
torej starši,če imate kakršno koli vprašanje,ki se konkretno nanašajo na bolezni otrok kakršne imajo otroci v našem zavodu-cerebralna paraliza,epilepsija,hidrocefalija,mikrocefalija,plegije itd,pa vse kar spada poleg(terapija po vojti,gastrostome,epi napadi,peroralna terapija,traheostome,ngs…itd)….pa tudi še kaj drugega….vprašajte pa bom poskušala po najboljši moči odgovorit,ker vem da skrbnikom takih otrok še zdaleč ni lahko.lep pozdrav….
Nera,lep pozdrav in vnaprej hvala
Še bi rada dodala da s sinom redno obiskujeva Staro goro kje smo tud 2X LETNO PO 5 DNI NA OBRAVNAVAH.Osebje in vse kar je povezano s Staro goro,je samo pohvale vredno.TAM SEM SE NAUČILA ŽIVET S BOLEZNJO MOJEGA SINA DOMNA (AVTIST).ŠE ENKRAT HVALA VSEM V sTARI GORI.Mamica R.s Domnom s obale:)
Me veseli,da ste zadovoljni z nami,pohvale ni težko sprejet:)
Trudimo se,da je vsem otrokom,ki so pri nas,kar se da lepo.Navsezadnje zaradi našega urnika je naša služba skoraj da naš drugi dom in smo kot ena mala družina,z malo “mamic” in veliko otrok:)
En lep pozdrav mamici od Domna in sončku Domenu!
Pa čimveč nasmehov vama želim.
Pozdrav, mene pa zanima kako naj pridem do dr. Tatjane Dolenc Veličkovič, bi se naročila na pregled, kam naj pokličem, hvala v naprej, lep pozdrav.
Ona dela v razvojni ambulanti Kranj. Mislim pa , da moraš imeti napotnico. Nabolje je poklicati in vprašati.
http://www.zd-kranj.si/?stran=RAZVOJNA&topmenu=108
lep dan
M.