Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Pomoč pri izdelavi vabil

Pomoč pri izdelavi vabil

Punce potrebujem vašo pomoč. Kako naj paus papir nalepim na rdečo lepenko, brez da bi se spodaj videlo lepilo? Pomagajte mi najdet kakšno rešitev, da se ne bi videlo lepilo. Ali obstaja kakšno posebno lepilo?
Hvala in lep pozdravček…

mogoce ce bi obojestransko lepilo – selotejp izrezala z tistimi šabloncami (štancami), kjer dobiš ven obliko, pa da bi nalepila spodaj, sicer bi se videlo, sam bi imelo lep vzorček – roža, sonce,…imaš vseh raznih oblik

malo sem zakomplicirala……..a razumeš kako sem imela v mislih – to je edino kar mi je padlo na pamet, nisem pa še nikoli poizkušala izvesti v praksi, problem je, če je obojestranski selotejp predebel za v štanco

kira, ful dobra ideja, ker je paus papir prosojen in se sigurno vsako lepilo visi skoz. To pa lahko izkoristimi – res dobra ideja.

Drugače pa jaz paus izrežem mlo manjši kot je lepenka, prepognem, po prepogibu zavežem kakšno lepo tanko vrvico, da sta vsaj malo povezana in ne frčita vsak po svoje.

New Report

Close