Najdi forum

Z fantom sva skupaj 7 mesecev. Na začetku je bila to velika ljubezen. On star 38m jaz 31. Sedaj sem v 14. tednu noseča in se že 2 meseca samo prepirava. Jaz do njega ne čutim več ničesar, ko je v moji bližini postanem slabe volje in živčna. Živi pri meni. Je imela katera podobne težave?

Nevem kaj naj storim. Svetujte mi prosim.

Hja ne malo hitro si zanosila ne? Kaj je bilo načrtovano ali se je zgodilo? Se oba strinjata glede otroka?

********************************************* We all know that cats rule the world!

Je bilo načrtovano, sva se oba strinjala 100%.

Je bilo načrtovano. Hitro? Hm…… garancije itak ni, lahko si 10 let z nekom, zanosiš, potem pa……..

.) ja to imaš tudi prau 🙂 ni garancije-.. Pa si ga vprašala kaj za vraga mu je?

********************************************* We all know that cats rule the world!

koliko časa pa že živi pri tebi?

Napisala si da do njega ne čutiš več ničesar in da v njegovi bližini postaneš živčna.
Sama sem v zakonu že 10 let in imam dva otroka, vendar si ne predstavljam, da bi lahko živela z njim, če do njega ne bi čutila nič. To je predpogoj, da se zveza sploh lahko nadaljuje in funkcionira z vsemi svojimi vzponi in padci.
Odkrito se pogovorita saj se lahko s pogovorom marsikaj reši.

Srečno!

Morda pa ti v nosečnosti hormoni nagajajo, da tako občutiš. Poskusi biti bolj strpna, prisili se, da se ne boš prepirala. SE splača, ker boš ohranila več energije.
lp

Prepir med vami in partnerejm je da dnevem redu in velikokrat niti ne veste kaj je vzrok. Vi postanete v njegovi bližini napeti in s strahom pričakujete naslednji konflikt. Česa vas je strah? Kaj vama pomeni otrok, ki ga pričakujeta? V kakšnem vzdušju se bo rodil?
Otrok, ki prihaja bo s seboj prinesel zelo krhka čutenja in potrebe po nežnosti in razpoložljivosti, ki bo od vas zahteval odgovor na vprašanje, kaj pomeni biti mati in oče? Tudi vajin odnos je s tem postavljen na novo preizkušnjo, ali bosta znala sprejti ranljivost in utrujenosti drug drugega, nemoč, ko bosta še zadnje moči usmerila v to da bo stanovanje urejeno, ko bosta utrujena odhajala k počitku, se zbujala ponoči ob joku otroka.
Začnite zares skrbeti zase vendar ne prezrite partnerja, ki je tudi ranljiv. Oba hrepenita po ljubljenosti, nežnosti a bo potrebno tvegati nov poiskus, priti v stik s vsemu čutenji, ki prihaja na dan. Naj bo čas, ki je sedaj pred vama namenjen postavitivi novih temeljev in pripravi prostora za otroka predvsem pa se osvobodita strahu in mu ne priznavajte moči, ki jo ima nad vama ker samo na ta načnin bosta lahko v polnosti poskrbela za svoje potrebe, za vajin odnos.

Srečno!

Romana Žitko, spec. ZDT

New Report

Close