pomoč
pozdravljeni,
imam vec problemov ki me pocasi unicujejo.
1.vse v mojem zivljenju mora biti perfektno , ce naprimer v soli dobim dobro oceno pa mislim da bi lahko naredila vec zanjo(da znam za se boljse)mi v bistvu potem to nic ne pomeni(ceprav je ocena odlicno).se pravi da se grizem in grizem sama v sebi ker ni vse steklo tako kot je bilo.
2.ce bi bili moji mozgani film bi bilo na njih posneto samo tisto kar je slabega .
tiste stvari ki sploh niso pomembne.naprimer ce se je kaj zgodilo takega kar se mi samo malo zdi nerodno ali pa sramotno se to v mozganih “zapise” in ob trenutkih se mi zavrti ta trak seveda pa v desetkrat hujsi obliki kot so se dogodki dogajali.potem pa se pocutim grozno!!!!!!!!!!
3.navali jeze.vcasih se za brezveze razjezim in se ne morem kontrolirat . uspe mi v 1%.
4. moje razpolozenje je zelo spremenljivo (mogoce delno zato ker sem rak po horoskopu).vcasih je tudi to neznosno .kar naenkrat iz cistega mira postanem jezna , zalostna , tecna.res se v zadnjem casu sploh ne prepoznam.to nihanje je velikokrat pomembno npr.pri kakih dejavnostih in v soli .vcasih sem ze tako slabe volje da ne morem nic delat sem brez volje in se najpogosteje kar vrzem pred racunalnik ali tv.
5.vcasih v temi na hodniku ali stopnicah slisin smeh.nerecem ce bi bil to normalen vesel smeh , ne , ta je poln sovrastva , skodozelja in zadovoljstva ob unicenju.sicer ga zdaj ze kar nekja casa nisem slisala vendar nocem da bi me preganjal.ne morem vam opisat tega smeha vendar ce bi ga slisali bi si zeleli da ga nebi nikoli vec.naj se povem da me je nasploh teme strah in ko grem v klet se ali pogovarjam s sabo ali pa si pojem da bi pregnala strah , pomaga pa ne dosti.zelo se bojim tudi pajkov in glede na to da so vsepovsod to ni dobro.
se veliko je problemov in stvari o katerih bi se rada razgovorila vendar to sedaj ne gre
prosim vas da mi svetujete glede teh problemov , ker resnicno nocem ziveti v prepricanju da je zivljenje eno veliko sr……
Spoštovana Labo,
netzadovoljstvo nad sabo je lahko le preslikava nezadovoljstva nad nečem v vašem ožjem okolju,česar iz vašega zapisa ni možno razbrati,mora pa biti zelo pomembno,saj je vaš čustveni odziv tako intenziven.Večjo pozornost bo treba nameniti smehu,ki ga slišite, saj je lahko plod napetosti ob hudem strahu, ali pa začetek resnih zaznavnih motenj.Svetujem vam pogovor v živo, saj bodo verjetno potrebni še posamezni dodatni pregledi.